Přejít na obsah

Zaseknuty zamek u ridicd

Radess

Doporučené příspěvky

Zdravim chlapi, vcera se mi zasekl klic v zamku, pri trose nasili se mi podaril vyndat. Bohuzel zamek se strhl a klicek tam jde volne. Auto timpadem zamcu ve zbylych dverich ale ridic nelze. I zatlacit zevnitr to nejde..... tapec uz mam vyhozenej, jestli je spatnej nejakej mikrospinac nebo nejaky tahlo.... zkuste poradit co mam vyzkouset.

Diky mooooc

Jeste doplnim, nevim teda jestli to muze mit neco spolecnyho tak mi blblo i otevirani oken, nekdy neslocvubec, nekdy to slo v poradku zatlacil jsem cuplik okno sjelo, nekdy jsem cuplik musel drzet celou dobu nez se okno stahlo:/

Odkaz ke komentáři

Problém je ten,že když seženeš vložku z vrakáče potřebuješ i nový klič,takže bys měl dva klíč jeden na startovaní auta a jeden navíc na odemykání ( mám doma navíc vložku s klíčem) ale já si koupil opravářskou sadu vložky ve škodovce (50,- kč cca) a dal do kupy. Takže mám furt jeden klíč na vše. Když jsem dal do té rozbité vložky klíč,tak se jen protáčel. Nebo další možnost je nechat si podle VINka ve škodovce udělat novou vložku,myslím,že to jde,ale stálo by to kasu :D

Odkaz ke komentáři

Pokusím se nezaložit nové téma.Dnes jsem přijel z práce a když jsem chtěl zamknout auto tak žádná reakce.Tak jsem si řekl,že asi baterka,ale po koupi nových baterii jsem zjistil,že i staré jsou OK.No nic zajel jsem ke známému aby mi přizpůsobil nové klíče páč jsem nemohl spárovat bez vagu,ale k věci-byla opravdu náhoda,že jsem měl možnost si to nechat spárovat u známého jinak bych musel auto zamknou ručně a to bych se tam po sléze asi těžko dostal.Jak tedy rozebrat zámek pátých dveří aby v případě mé poruchy bylo možné v nouzi (zamknout,odemknout) přes kufr.Klíč mi tam nejde strčit ani boha,tak bude chtít asi pročistit.

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

Problém je ten,že když seženeš vložku z vrakáče potřebuješ i nový klič,takže bys měl dva klíč jeden na startovaní auta a jeden navíc na odemykání ( mám doma navíc vložku s klíčem) ale já si koupil opravářskou sadu vložky ve škodovce (50,- kč cca) a dal do kupy. Takže mám furt jeden klíč na vše. Když jsem dal do té rozbité vložky klíč,tak se jen protáčel. Nebo další možnost je nechat si podle VINka ve škodovce udělat novou vložku,myslím,že to jde,ale stálo by to kasu :D

:lol::smich::prcprc:

Vlozka z vrakace sa da preskladat na povodny kluc od auta. Takze ziadne dva kluce. :jelen:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...