boristdi Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Zdravim mam octavia II rv 2008 a mam takovy problem když jedu do pravotočive zatačky tak se mi hned spoušti stabilizase zacnou přibrždovat kola a snaži se to vyrovnavat smyk i když žaden neni. A do levotočive zatačky to neděla. Nevite nekdo čim to muže byt? Diagnostika nic nepiše. Diky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 asi by jsem udelal zakladni nastaveni esp a potom to skusil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 spíš bych zkontroloval hodnoty jednotlivých čidel a snímačů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viky58 Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 mně auto dělalo něco podobného , a byla to min nahuštěná pneumatika :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boristdi Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 mně auto dělalo něco podobného , a byla to min nahuštěná pneumatika :) No mam to ted v servise tak se uvidi snad to nebude ni važneho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 aktualizuji dotaz, mám to samé, OII FL levotočivá zatáčka pod plynem a ESP omezí výkon.....žádná chyba, hodnoty čidel dle ciferníků +- nastejno, žádný jasně viditelný problém od čidel není dle hodnot...kola letní 18" x zimní 15" = je to stejné vyměnit preventivně čidlo abs na PP kole ? nebo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.