Radess Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Myslite, ze by ta spojka a brzda meli problem kdyz necham i ty vstriky? Ted tak nad tin uvazuju..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 FUN by to měl na místě vyhodnotit, ale je nutno s tím počítat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Brzdy vydrží. Brzdy měníš spíš z důvodu, že až to bude jezdit jak střelený, tak budeš hodně brzdit. Ale nemusíš. Pořád ty brzdy budou brzdit stejně těžký auto a ze stejných rychlostí jakých to auto dokáže dosáhnout i teď. Jenom po chipu budeš "asi" častěji jezdit rychleji (ostřeji) a proto by bylo lepší mít lepší brzdy. Podmínkou to určitě není. O spojce jsem myslel, že jsi se s ním bavil. Já když s ním mluvil tak říkal, že častokrát ty spojky po přehrání softu a prvním měření kleknou, když jsou načaté. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 No uvidime na miste...... ddiky za rady chlapi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Tak dnes po ceste do prace jsem to trochu prohnal tak jak rikal Fun na 4k otacek :) auto jelo super zadnej nouzak :) snad to bude okej. Jen me stve ze moc lidi od nas v Olomouci a okoli neni. Toe skoda dal bych s nekym srazek. Minuly tyden po ceste z prace me predjela oktava 1 rs s nadhernym zvukem :) tak jsem ho trocha dohnal, jenze blazen se narval z krizovatky mezi mm tesnost dvou aut :D a ja nejsem zadnej magor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Jedna pri dnesnim lesteni. Byl by hrich toho v tak nadhernym dnu nevyuzit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Tak koukám, že nejenom já jsem dneska leštil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 hm, to já snad příští týden :-/ Nějak jsem dneska vůbec neměl čas... první jarní procházka, chystal jsem si náčiní na ryby a den utekl jak když prstem luskneš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Chlapi ma cenu to kupovat? Mam levy svetlomet zvenku nejaky spinavy a plastove vroubky miniaturni.... 250,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 To mám na světlech taky.. takové praskliny.. Já mám, ale nové skla ve skříni a až to přehodím, tak chci ty staré vyzkoušet zrenovovat, jako že obrousit a rozleštit... možná i přelakovat bezbarvým lakem, protože jsem viděl, že i ty nové dekly jsou lakované, tak by to nemělo vadit :)Takže až to udělám tak ti dm vědět, jestli a jak to šlo na mých pokusných :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Okej ja tuble picovinku taky koupim a vyzkousiim to jeste dnes a uvidim nomm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 Tak dnes je pekne...takze rychle rozsirit pergolu abych si neomlatil dvere o sloupy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Chlapi mam obrovske dilema.... jestli jet tedy k Funovi na chip...sw a vsteiky anebo koupit kola :/ ja vim, ze je to na me. Ale vetsina lidi me od xhipu odrazuje. Bohuzel si nemuzu dovolit oboji zaraz....ted se mi zalibily jedny spidery zde na bazaru.... jenze ja se na ten chip tesim jak blazen. Jako kdybych si mel jet pro novy auto..... znami tvrdi, ze jsou to vyhozeny cashe a je to k nicemu atd.. . Takze to mi moc neprida.... tak mi napiste ze je to opravdu super :D at uz nad tim nepremyslim :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Čip je rozhodně super věc a od Funa tuplem, ale kola dělají auto. No, takže jsem ti moc nepomoh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Zaleži co od toho chceš a jak jezdíš Ja jezdim jak sopel takže vyhraly kola.. ale esli mas rad adrenalin tak čip je dobra věc.. hlavně při předjiždění :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Adrenalin nemam moc rad,, ale rad si cas od casu zajedu na okruh ecce homo a jen to trosku popozenu...jinak jezdim v pohode no a obcas nejaky ty situace, kdy mne predjede nekdo tak trosku zrychlim :) ale jinak jezdim spise na spotrebu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Vidis ted sis vice-mene odpovedel sam co chces vic .. naco je ti vykon kdyz jezdis na spotrebu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 ://///////////// jenze je nejhorsi, ze ja si to uminil :D no rozhodnout se budu muset sam:D sam jsem zvedavej jak to dopadne...kazdopadne zase dalsi vecer co neusnu a budu mad tim premyslet :D -_- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Čip je rozhodně super věc a od Funa tuplem, ale kola dělají auto. No, takže jsem ti moc nepomoh Přesně tak, naprosto souhlasím!!! I když řeknu ti, že bych asi šel nejdříve do chipu. 1.si chip užiješ asi víc než kola a za 2.s velkýma kolama bude auto línější, to je znát. Na 16kách jsem to moc necítil, ale třeba ty 18ky jsou dost znát :D Nechtěl bych na nich jezdit bez chipu. Tak asi tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Já jsem šel nejdříve do chipu od Funa a nyní chci jít ještě výše s výkonem B) holt je to návykové. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Marto a v kolika si ti cipoval? V 180 km? Ja cet nekde, ze je nezdravy cipovat po 150 000 km... Dalsi problem je v tom, ze jezdim na 15 plechacich :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Kilometry se neřeší. Kolikrát má auto s 200 tisicema zachovalejší motor než auto se 100 tisícema. Záleží jak se s tím jezdí že. Fun ti to nastaví tak, aby to auto vydrželo. Neřeš co jsi četl a zeptej se jeho. Určitě ti rád zodpoví tvoje otázky a věř mi, že tomu fakt rozumí. Spooky tuším chipoval, měl přes 300 tisíc a jistě nebude jedinej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Dik chlapi, to jsen potreboval vedet. Za chvili volam funovi a domlouvam termin :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Pristi streda v 09:00...pak vam dam ihned vedet vysledek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 (upraveno) Hele od chipu te zrazujou ti co ho maj od nejakyho nalejvace.Fun poladi primo na auto a funguje to luxusne... Takze jsi dobre udelal ;) PS: Ja zacal ladit kdyz jsem mel prez 300 000 ;) Upraveno Duben 8, 2014 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Parada :) uvidime.... docela se tesim, jako kdybych jel pro novy auto :!D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Taky to bude jak novy auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Jo docela ti závidím, že tam jedeš i na vstřiky rovnou. Já byl trouba a vstřiky jsem nedal :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 A mesic budu jist koreny :D tak snad to za to bude stat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 To já už jím co mám auto téměř :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.