Přejít na obsah

Radessova Octavia :-)


Doporučené příspěvky

Brzdy vydrží. Brzdy měníš spíš z důvodu, že až to bude jezdit jak střelený, tak budeš hodně brzdit. Ale nemusíš. Pořád ty brzdy budou brzdit stejně těžký auto a ze stejných rychlostí jakých to auto dokáže dosáhnout i teď. Jenom po chipu budeš "asi" častěji jezdit rychleji (ostřeji) a proto by bylo lepší mít lepší brzdy. Podmínkou to určitě není. O spojce jsem myslel, že jsi se s ním bavil. Já když s ním mluvil tak říkal, že častokrát ty spojky po přehrání softu a prvním měření kleknou, když jsou načaté.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes po ceste do prace jsem to trochu prohnal tak jak rikal Fun na 4k otacek :) auto jelo super zadnej nouzak :) snad to bude okej. Jen me stve ze moc lidi od nas v Olomouci a okoli neni. Toe skoda dal bych s nekym srazek. Minuly tyden po ceste z prace me predjela oktava 1 rs s nadhernym zvukem :) tak jsem ho trocha dohnal, jenze blazen se narval z krizovatky mezi mm tesnost dvou aut :D a ja nejsem zadnej magor :)

Odkaz ke komentáři

To mám na světlech taky.. takové praskliny.. Já mám, ale nové skla ve skříni a až to přehodím, tak chci ty staré vyzkoušet zrenovovat, jako že obrousit a rozleštit... možná i přelakovat bezbarvým lakem, protože jsem viděl, že i ty nové dekly jsou lakované, tak by to nemělo vadit :)
Takže až to udělám tak ti dm vědět, jestli a jak to šlo na mých pokusných :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Chlapi mam obrovske dilema.... jestli jet tedy k Funovi na chip...sw a vsteiky anebo koupit kola :/ ja vim, ze je to na me. Ale vetsina lidi me od xhipu odrazuje. Bohuzel si nemuzu dovolit oboji zaraz....ted se mi zalibily jedny spidery zde na bazaru.... jenze ja se na ten chip tesim jak blazen. Jako kdybych si mel jet pro novy auto..... znami tvrdi, ze jsou to vyhozeny cashe a je to k nicemu atd.. . Takze to mi moc neprida.... tak mi napiste ze je to opravdu super :D at uz nad tim nepremyslim :) :D

Odkaz ke komentáři

Čip je rozhodně super věc a od Funa tuplem, ale kola dělají auto. No, takže jsem ti moc nepomoh :lol:

Přesně tak, naprosto souhlasím!!! :lol:

I když řeknu ti, že bych asi šel nejdříve do chipu. 1.si chip užiješ asi víc než kola a za 2.s velkýma kolama bude auto línější, to je znát. Na 16kách jsem to moc necítil, ale třeba ty 18ky jsou dost znát :D Nechtěl bych na nich jezdit bez chipu. Tak asi tak :)

Odkaz ke komentáři

Kilometry se neřeší. Kolikrát má auto s 200 tisicema zachovalejší motor než auto se 100 tisícema. Záleží jak se s tím jezdí že. Fun ti to nastaví tak, aby to auto vydrželo. Neřeš co jsi četl a zeptej se jeho. Určitě ti rád zodpoví tvoje otázky a věř mi, že tomu fakt rozumí. Spooky tuším chipoval, měl přes 300 tisíc a jistě nebude jedinej :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...