Juhyyy Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 počítám s tím že to bude peklo... pořádně odmastím každou plástvičku :D .. největší strach mám z času působení toho základu na plasty.. pokaždé čtu něco jiného a když jsem to dělal někdy to vyšlo někdy zase ne. takže odmastím základ na plasty nechám až se trochu naleptá a první tenká vrstva barvy... pořádně zaschnout pak další a další no a pak lak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Přidávám nějaké novinky kola už mám doma vypadají moc pěkně už aby se přezouvalo.. Plástve už mám taky nastříkané - základ na plasty, 2x barva, 2x lak nevím jestli nemám přidat ještě toho laku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 to jsem zvedavej, jak ty kola budou vypadat :) a ukaz fotku plastvi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Tome je to čistě černá? Ta poslední fotka je taková s hnědým nádechem... Bypadá dobře, ale v kombinaci s modrou si jí neumím představit :) :) Předpokládám, že jde jen o špatné světlo že?! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Podle mě to jen zkresluje, jak je pod tím ta červená :-) Jsem zvědav na finální foto na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Zkresluje je to 9005 čisté černá .. komaxit.. černá lesklý + ochranný lak. Taky jsem zvedavej. Plastve vyfotim schnou mi v posilovne :-) co myslíte mám tam přidat ještě lak na ty plastve mám tam 2 vrstvy už. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Lak vypada hezky, uvidime jak budou vyadat na aute. Ja bych teda do cernych kol nesel, prijde mi ze v te cerne tak zaniknou. Ale je to vec vkusu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 (upraveno) Díky no měl jsem stejný názor ale změnil jsem ho:D ted nevím mám zbrousit tu dosedaci plochu kol na brzdic ? Tady jsou fotky plastvi dílo se podařilo ;) uz jen ta maska Upraveno Únor 22, 2015 uživatelem Juhyyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Vypadá to parádně, už aby to bylo na autě :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Spodek tam dám dnes a možná i vrsek zkusmo striknu masku černým plastidipem abych viděl jak by to vypadalo jinak ji povezu do lakovny v pondělí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Nahoď pak foto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 (upraveno) Tak co myslíte? Není to špatný ten vrch nelicuje není úplně nacvakly taktez plastidip je naprd nastrikanej ale pro představu dobrý. Matne je kolem zrcátek a hagusy jinak vše je lesk no. Mracidla mám jine ale nesly tam jen tak dát. No každopádně asi do barvy to půjde přes to pak muzu vždy dát plastidip popřípadě i lesk v plastidipu.Jsem zvedavej na názory. Upraveno Únor 22, 2015 uživatelem Juhyyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Za me ta maska je o hodne hezci nez ta predchozi. V kombinaci s tema cernyma svetlama je to super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Pecka, v lesku by to bylo ještě lepší, ale ta modrá bude TOP!!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Díky kluci no maska bude určitě tato jen uvidím jakou barvu nechám to stříknout spolu s mracidly a pak se rozhodnu jestli tam nedám ten plastidip. Necham nazout kola a možná udělám zkoušku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 (upraveno) Masku do barvy! S tou černou výpní to bude super mimochodem...opět mě sere, jak se ti to leskne :lol: Upraveno Únor 22, 2015 uživatelem napajedlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 pěkné masku bych dal taky do barvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 :D:D máme poblíž bezdotykovy myti tak se tam často cestou stavím :D ne je fakt ze u baráku bylo divné světlo tak jsem zase použil funkci HDR ale dostal jsi me :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
do-luck Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 ted nevím mám zbrousit tu dosedaci plochu kol na brzdic ? dosedaci plochu kol na brzdic bych obrousil, v praci strikame komaxit taky a na podzim sou nekdy problemy ty kola sundat, pri brzdeni se komaxit zahreje a kolo se docela fest prilepi, pak se do toho mlati aby kolo slo dolu - takze muj nazor je zabrousit, myslim ze i original lak je v tech mistech zbrousenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 Díky moc za zkušenosti zabrousim to i kdyz to bude určitě hrozná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
do-luck Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 bude ale vyplati se, taky se chystam lakovat a premejslim ze to zakryju uz pri lakovani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
shamp1x Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 Nemůžu si pomoct, mě se líbí více maska v barvě vozu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Únor 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Tak dnes jsem brousil dosedací plochy kol a byla to hrůza dostat ten komaxit dolu nakonec jsem musel flexou se smirkovým kotoučem a to zase strašně opatrně abych to nepodbrousil a pak ještě to dojet růčo... hrůza.. až na mě kočka koukala jak na blbce :lool: teď nevím co na to stříkat se mi to nechce nebo spíš se mi nechce oblepovat celé kolo abych ho nezadělal tak přemýšlím že to něčím natřu ale čím??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Jsem to nevydržel a nahodil letní setup. Moc se mi to líbí. Masku na zkoušku č. 2 jsem stříkal do černého lesku sral jsem se s tím moc dlouho na to abych to tam alespoň chvíli nenechal ale líbí se mi to tak to tak nějaký čas nechám. Nahodil jsem kola masku a umyl auto. Jsem spokojený. napajedlak : doufám že tě nenaseru že se mi zase leskne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Pekne to mas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Děkuji mě se to takhle moc líbí jen možná pružiny by jsi zasloužila :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Preco? Neperuje ti to? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Low and slow jak se říká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Mas ji fakt krasnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Tome NÁDHERA !!!!!!! Nemam k tomu vic co dodat!!!!!!! Možná jen, změň si profilovy obrazek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.