Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Super Ale jen pozor, aby brzy nebyla už originálnější ta origo chromová :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Parada,krasna prace! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 díky rozumím ale snad jen blázni budou řezat funkční světla nebo za 6 litrů je taky cesta :D než se pustím do těch co mám na autě to chvíli potrvá. Každý ví že Libor a Miloš jsou hold kluci odvážní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 No on je problem ze presne tohle co mame jsem nikde nevidel ani za sest litru,ty jsi to nasel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Já mám tuto otázku už vyřešenu :) Stejně bych si musel sehnat ještě jedna světla, abych případně mohl kdykoli původní světla vrátit zpět (firma). Když mám domluvenou koupi hotových za 3 litry, za tu cenu se mi nevyplatí shánět originály a ještě je předělávat - to raději sáhnu po těch hotových, maximálně, pokud se mi bude chtít, si je ještě trošku vyladím dle svého :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 No on je problem ze presne tohle co mame jsem nikde nevidel ani za sest litru,ty jsi to nasel? myslím že ano ebay ale nejsem si jist jestli to bylo pro xenony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Čím si to lepil ? Asi lepidlo černé na autoskla bude v pohodě ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Jo urcite,to moje je neco podobneho,jinak to nase provedeni svetla jsem nasel pouze pro cocky,pro xeny se delaji proste priserny kusy ktery se mi nelibi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 krásná práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Tak mám pár novinek. Dveře už mám z pojistky přestříkané. Zasekl se mi motorek zadního stěrače, ale forum funguje výborně takže jsem koukl na návod a už běhá. Zalepil jsem světlo a zkusil ho nahodit na auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zivosek Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Dobra spz tyjo :D jinak svetlo vypada dobre, nechas to bez mracitek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Pekne Tomasi,zase to pusobi uplne jinak s tvoji maskou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Pěkné, ale zdá se mi to, nebo máš odštípnutý růžek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Pěkné, ale zdá se mi to, nebo máš odštípnutý růžek? Díky na tomhle světle jsem to zkoušel a učil se to je odštípnuté koukáš dobře na autě mám jiné. Nevím jestli tam nechám s mračítka nebo ne. Je fakt že k černé masce ty světla dobře jdou jako u tebe Miloši ale to mám ještě co dohánět. Pasuje maska z face na kapotu z předface?? Teď nechám opravit 5té dveře od koroze pod SPZ natříkám je celé a asi tam nebudu vracet znáček Octavia a na kufr dám nové logo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Maska z face na předface napasovat lze, ovšem dole přečnívá přes nárazník a nelícuje tak. Dle mého je to hloupé a ošklivé - buď rovnou vyměň za face i nárazník tak, jak to má Lojza a kde to vypadá dobře, nebo to nech tak, aby to lícovalo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Já právě že jsem to na jedný viděl bíla+modré kola. Měnit celý předek to až kdyby přišel nějaký ťukanec jinak se do toho pouštět moc nechci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Být tebou, zbavím se toho podivně tvarovaného nesmyslu, který tam máš teď, dám tam normální masku (max. s honeycomb mřížkou) a neřeším nesedící FL díly :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 mě pořád nahlodáváš :D nevím když dám plástve dolu což jsem viděl že se dají koupit tak bych chtěl plástve i nahoru ale to jsem nikde nenašel na předface 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Tak jsi asi nehledal - strýček google, 5 sekund :) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/predni-masky/skoda-octavia-05-vypln-masky-rs-honeycomb-ki-r-id:2050.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Pár nových fotek u nás na vršku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Nadhera ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Až na tu masku a výplň nárazníku super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 Parada Tomasi ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Duben 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Nevíte jestli je možný dát do předních brzdičů RS TDI menší brzdové desky než tam mají být? Na předních brzdách mám asi 1cm neopotřebovaného vnějšího obvodu. Kotouče nové nejspíš i desky od předchozího majitele. Teď nevím jaký mají profil nové desky - jestli jsou tak málo opotřebované že je tam nějaké zkosení a zatím to tam nebrzdí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Ahoj nechal jsem ve škodovce dělat rozvody a potřeboval bych si smazat z maxidotu hlášku o servisu ( Servis Nyní!) dá se to bez připojení diagnostiky nějak přes maxidot? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 jj jde https://www.youtube.com/watch?v=MY50g2SLHy8 FL budiky to maji primo v menu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 20, 2014 Sdílet Odesláno Květen 20, 2014 Kolik jsi za to dal? Mě čekají za 14dní. Měnili ti i ten šestihran náhonu olejového čerpadla a šteft za ten optimalizovaný díl s hrubším závitem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 díky moc hele tak to nevím sada origo rozvodů a vodní pumpa i s prací 10300,- je započítaná 15% sleva mají nějakou akci se šekovýma knížkami pro vozy starší nějakého roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Květen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 mám pár problému a nevím jestli to mám rozhazovat do témat tak to zkusím tady. Dělají u nás silnici a asi tam pustili auta moc brzy (nejel jsem nikde kde bych neměl) no a zasral jsem si jednu stranu auta spodek co by mě až tak nesralo ale komplet prah a dveře co už vidět jde. Nevíte čím to půjde dolu abych si nezničil lak?? Z ničeho nic po zimě nechladila klima. Nechal jsem jí naplnit (těsnost,vyčistit atd) vše bylo ok. No a už zase nechladí. Prý tam před tím nebylo chladivo ale dělali těsnost a ta byla ok a přesto je to zase v loji. No a když jsem kouknul pod dekl motoru tak jsem našel nějaký unik oleje nebo nějakého mazaní a nevím co to ani je a k čemu.Je to na straně rozvodů nalevo od sání nad altíkem taková plastová skoro koule. Myslím že 103 kw motor tam má přímo kouli. Přidávám pár fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 21, 2014 Sdílet Odesláno Květen 21, 2014 Zasraný to máš slušně. Dokud je to čerstvé, půjde to dobře dolů - jde to i jarovou vodou, já bych doporučil spíše jednoduše leštidlo.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.