Miraas Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Ahoj všichni, chtěl bych se zeptat , zda-li jde na Octavii I nastavit přes komfortní jednotku nastavit automatické zamykání dveřídveří při jízdě? Mám Laurin&clement rok výroby 2001 po faceliftu. Díky za rady a pomoc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Nazdar :) Nastavit to samozrejme ide, je to tu uz aj viackrat (davno) spominane... Pripojis sa do komfortky a nastavis si zamykanie pri rozbehnuti sa a odomykanie pri vytiahnuti klucika zo spinacky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miraas Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Díky za rychlou odpověď. Ale potřeboval bych nějaký návod kde přesně to v jednotce nastavit. Nebo jestli nevíš přesně topic kde se to řešilo. Diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 (upraveno) nastavovalo se to prez motordiag a na navod koukni na skodaoctavia.cz jestli tam bude,pripadne zkus kamosa googla ten bude vedet... Upraveno Březen 4, 2014 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miraas Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Google jsem zkoušel, ale nic moc.... Podívám se díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Tak popros tady někoho, kdo je nejblíže tvému bydlišti, a má doma Vag ať ti to nastaví. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miraas Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Tak popros tady někoho, kdo je nejblíže tvému bydlišti, a má doma Vag ať ti to nastaví. Ahoj to mám ,ale nevím kde to přesně nastavit pod jakým kodem a tak .... abych pak taky nastartoval :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Aha, moje chyba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=64 je spousta informací Nechce si mi jít do garáže a připojovat NTB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miraas Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Díky ale není to náhodou jen na dvojkou? Mam jedničkovou :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 zkus tady a máš to i s obrázky http://fca.krenstetter.com/vag-com%20manual%20cz.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miraas Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Děkuji;-) pročtu a dám vědět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.