Přejít na obsah

stříbrná nafta

Doporučené příspěvky

Taky jsem delal facelift a pokud muzes tak kup z vrakace tu face vyztuhu pac pri tom zklepani te puvodni ti bud nebudou sedet hezky blinkry nebo naraznik ... Me sedi blbe naraznik a uz nemam silu do toho tukat jak datel , jinak bezpectnost se nezmeni... A navic naraznik ma pod maskou tri sroubky - torx a face uz ma jine mezery mezi nema takze kdyz das rs naraznik chytnes ho na jeden sroubek ze tri...ostatni bys musel do vyztuhy navrtat... Jinak mam stejnou barvu a naraznik tez planuji na kolik te to komplet vyslo ???

Odkaz ke komentáři

já výzutuhu nařízl a jen ohl dolů a sedí mi jak světla, blinkry tak i nárazník, ty díry musíš změřit a převrtat na nárazníku, abys to přichytil.. a spasovat si světla a blinkry jde krásně, světlo se dá pohnout do boků, když ti to nesedí tak povolíš na vrchu šrouby od chladičovky a dá se s ní trošku pohnout..a blinktr se dá taky trochu nastavit, teď jsem to dělal a vím o čem mluvím :)

Odkaz ke komentáři

Tak s přestavbou musím nějakou chvilku ještě počkat...

Včera v servisu mi měli měnit destičky. Stav kotoučů v strašném stavu. Jak předek tak zadek. Takže holčina půjde na komplet výměnu brzd včetně kapaliny...

Mám na výběr Ferodo, ATEčka, Bremba či zimmermann? Nějaké zkušenosti? Poměr cena / kvalita?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Já to měl přes mechanika jeho známý prodával Cupru na ND. Jinak sada komplet ATE z DE. Brzdná síla zatím nevím protože je teprve zajíždím. Ale jel jsem v 96 která ty brzdy má a fakt rozdíl, víc masa...

Petane zatím série 110HP, ale plánuju chip vstřiky a možná turbínu. Vždy je lepší mít rychlejší podvozek než motor! :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...