mischicka Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Jakou barvu plánuješ? Stejnou jako auto nebo black? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 jako auto, uz je v laku jen nalepit, pokud zanikne budu to resit folii ne zmenu barvy asi cernou ale jen pokud 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Ahoj, chci se zeptat. Ta loketka FL je na fotce ta vpravo? A ještě koukám že si měnil i řadící páku. Při koupi je manžeta standardně bez díry pro zámek? Musel jsem se sám na tu fotku podívat, ano, ta z Faceliftu má jinou konstrukci která už tolik nechrastí a je prošitá bílou nití. Takže ta vpravo. Pokud koupíš novou řadicí páku tak nemá díru na zámek, ale mám tam pořád tu starou. Alcantarová leží doma. Jinak nevím jestli v servise mají nějaký nástroj kterým to vystřihnou nebo jen nakreslí obrys a vystřihnout zahnutýma nůžkama. jako auto, uz je v laku jen nalepit, pokud zanikne budu to resit folii ne zmenu barvy asi cernou ale jen pokud Já jsem to nechal láknout do klavírový černý - není to metalická jako na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Pokud koupíš novou řadicí páku tak nemá díru na zámek Díky, to je přesně ta odpověď o kterou mi šlo A u loketky sem si byl jistej jen na 99% že je to ta vpravo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Jojo, vystřihávají to při montáži Constructu, možná tady někdo z fóra bude vědět jak na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Já jsem to nechal láknout do klavírový černý - není to metalická jako na autě. Jj, je to vidět, že ej to jiná černá, ale ten kontrast jako na jiných barvách nikdy nedocílíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 leda by ho dal bilej nebo chromovej, ale urcitej stupen svetle sede by to taky zaridil, kazdopadne za me je to krasne a chci u sebe aby to bylo decent takze vitam ze kontrast je nizky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Jj, pokud chceš decentost, na velký kontrast můžeš zapomenout. Já pořád dumám jestli červená nebo černá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Jednoznačně černá. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 no toz vypada to super... akorat bych mozna sel do nejakyho odstinu tmave sede, aby na cerne vynikl.. nemyslim, aby byl do oci, ale aby trosicku prostoupil.. jinak ;) a u Ol@fa bych dal na saharu cernej.. sice bude napadnej, ale predni RS ma taky napadnej.. ne? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Jednoznačně černá. ;) Taky u mě vítězí černá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Zdendo: je to dobry :( Líbi se mi to ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 JJ moc pěkný sakra taky o něm uvažuju jen ty prachy je to docela dost za kus plastu jenže s tím prd nadělám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Doli: máš to fakt hezký a v jiné než černé si ten difuzor nedovedu představit. Na Ol@fa jsem zvědavej ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Vypada to supr Zdendo! :) Uz se taky tesim,az to tam loupnu..jen ten picus lakyrnik se nejak neozvya.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 ty davas cernou nebo modrou ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Dejte to tam v černý, jinak to nemá skoro smysl... To bude jen vroupkovanej kus plastu na autě dost zanikající... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 no toz vypada to super... akorat bych mozna sel do nejakyho odstinu tmave sede, aby na cerne vynikl.. nemyslim, aby byl do oci, ale aby trosicku prostoupil.. jinak :) a u Ol@fa bych dal na saharu cernej.. sice bude napadnej, ale predni RS ma taky napadnej.. ne? :( Jo u té černé met. to zanikne, ale právě jsem si to nedokázal předtavit v jiné barvě. :) Doli: máš to fakt hezký a v jiné než černé si ten difuzor nedovedu představit. Na Ol@fa jsem zvědavej ... Díky, uvidíme jak to bude vypadat u Ol@fa, nemusí to být úplně špatný. :) JJ moc pěkný sakra taky o něm uvažuju jen ty prachy je to docela dost za kus plastu jenže s tím prd nadělám Vyjde to fakt hodně draho, surovej plast 2800 kč, lakování 1000 kč, lepidlo, 240 kč, montáž (s prymerem atd) další 1000 kč. Nepočítám ty cesty okolo, do lakovny, na motnáž apod. Vypada to supr Zdendo! Uz se taky tesim,az to tam loupnu..jen ten picus lakyrnik se nejak neozvya.. ;) Marťas lakýrník, mi říkal, že se to teda lakovalo pěkně na hovno, hodně se to lepilo...či jak mi to popisoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 ty davas cernou nebo modrou ? Ja?Jednoznacne cerna... presne,pro me musi mit difusor kontrast ke zbytku auta..Vyjma teda asi cernyho auta.. :) I na stribrene jsem ho mel v karbonu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Říjen 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 Jedu do servisu a říkám: "Mám podezření, že odchází klimakompresor, dost hučí, ale nejsem si jistej. Můžete se na to podívat" Při převzetí: "Jojo, taky se nám zdá, že klimakompresor hučí, asi to bude on". Pak další návštěva: "Mám problém s regulací podsvitu, při ztlumení ze 100% mi ihned zhasne komplet podsvětlení všech ovládání na řidičových dveřích. Ale jen na nich. Mohli byste zkusit přehrát firmware v jednotce přes VAS?" Při vrácení mi bylo řečeno: "Nelze přehrát, ale máte tam hodně dodělávané podsvětlení, takže problém asi bude tam". Jedu do Prahy k Jardovi (rolbař) -> podsvěltení, stačilo odpojit jednotku (nebo odpojit - na baterii) -> klimatizace (Jarda říká, ten zvuk se mi nějak nezdá), tak to napojil na plničku. Nakonec bylo odsáto 145g média, a to jsem před 4 měsící byl na doplnění. Po znovu naplnění vše jede jak má, tedy cca 10 barů. Takže přijde těžká chvíle najít zdroj úniku... Ať žijí Autorizované servisy Škoda. Ale jinak je to u ostatních značek stejný v servisech, Mercedes nevyjímaje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 11, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2010 moc hezká fotka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Jj tak nějak já jsem zvědavej až si půjdu pro auto co všechno na mě vychrlí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Poslední dobou mám celkem dobré zkušenosti s Frommerem v Olmiku - nejen, že jen hned nechcou za každé otevření pusy peníze, ale snaží se, nevyměňují hned všechno, řeší věci, bez ohledu na to jestli člověk přijede 10ti letou Fabii nebo Oktou RS. Jinak všechny ostatní servisy předtím byly jak píše Zdeněk, bohužel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Tak už jsem taky přezul, pneu Matador M59 Nordica. :D Jinak pokud někdo máte auto MR2007, tak se podívejte jestli nemáte tvrdé gumové těsnění kolem dveří (na všech). Je to výrobní vada. Dá se to vyměnit bezplatně i po záruce, tedy pokud jsou znát známky poškození. (kulance) Aby byla dobře vidět vada, nahrál jsem fotku ve vyšším rozlišení. Bylo odřený vpředu na dvěřích a vzadu na prazích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 JJ Dolli já už tohle řešil na kulanci cena opravy cca 32tis :D jinak ti závidím zimní kola pěkný mooc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Hej, tak to je dost! Cenu mi prave nerekli. Kazdopadne to ma i dost vliv na zavirani dveri. Jo, do ted jsem mel 17" Zenith na zimu ty jsem prodal. Prislo mi skoda prodavat tyhle 18" ktere byly na aute pri koupi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Zenithy neprodávat... :-) Budu je vracet na jaře na auto, až ho vytáhnu z garáže a umeju... Ale půjdou do černa. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 hele doli nemohl bys udělat fotku těch novejch těsnění? abych zjistil jestli mám ty špatný nebo ne? díkes :¨) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 pneu Matador M59 Nordica. až tak veríš Slovákom? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Wrccko: Hej, I Igor mi říkal, že jsou dost oblíbený na Slovensku. Chjetkov: Zkusím vyfotit, jen si nejsem jistý jestli jsou tam nějaký rozdíly. Ale určitě to poznáš po hmatu, ty tvrdý skoro ani nezmákneš. Ty správný jsou hezky měkký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.