Pavlas Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat na chybu řídící jednotky motoru 1314 u O1 2003 1,6 75 kW? Při volnoběhu se mi rosvítila kontrolka ASR(ESP). Po vypnutí motoru kontrolka zhasla. Po druhé se rozsvítila při kontrole na VIS. VIS napsal, že se jedná o trvalou chybu ŘJ motoru. Divné je mi, že nesvití pořád, ale jen někdy. Nevíte někdo co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Nejspíš nějakej studeňák nebo poškozená izolace na CAN vodiči. Prolez auto, jestli ti nezatéká někam do elektriky a tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat na chybu řídící jednotky motoru 1314 u O1 2003 1,6 75 kW? Při volnoběhu se mi rosvítila kontrolka ASR(ESP). Po vypnutí motoru kontrolka zhasla. Po druhé se rozsvítila při kontrole na VIS. VIS napsal, že se jedná o trvalou chybu ŘJ motoru. Divné je mi, že nesvití pořád, ale jen někdy. Nevíte někdo co s tím? No jestli něco najdeš, dej prosím tě vědět, protože já už prolezl elektriku křížem krážem a nikde jsem nic nenašel. Myslím, že nás tady několik je, co mají podobný problém s CAN-BUS vedením. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlas Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Já zatím prolezl jen net. Našel jsem, že může být chyba el. instalaci nebo v i okolí brzdového systemu (asr, abs). Stejně mám v plánu teď brzdy měnit. Když to půmuže dám vědět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlas Odesláno Červenec 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2014 Brzdy jsem komplet vyměnil a chyba je fuč. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Adam5 Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Mám ten stejný problém, občas se rozsvítí kontrolka ASR (nezávisle zda je venku vlhko,prší nebo je teplo), nejčastěji mezi 1800-2200 otáčkami. Diagnostika ukázala klasicky chybu ŘJ a vedení CAN-BUS (sporadicky). Brzdy jsou ovšem ještě dobré, na to abych je měnil. Součástí výměny těch brzd jsou i nějaké kabely? Nechce se mi kvůli jedné kontrolky rozebírat celé auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlas Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Žádné kabely se při výměně brzd neměmí. U mě to pomohla ta výměna, stejně už byla potřeba :) a od té doby kontrolka nesvítí a chybu nevyhazuje ani ŘJ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.