Přejít na obsah

Vag chyba 1314

Doporučené příspěvky

Zdravím,

chtěl bych se zeptat na chybu řídící jednotky motoru 1314 u O1 2003 1,6 75 kW? Při volnoběhu se mi rosvítila kontrolka ASR(ESP). Po vypnutí motoru kontrolka zhasla. Po druhé se rozsvítila při kontrole na VIS. VIS napsal, že se jedná o trvalou chybu ŘJ motoru. Divné je mi, že nesvití pořád, ale jen někdy. Nevíte někdo co s tím?

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

chtěl bych se zeptat na chybu řídící jednotky motoru 1314 u O1 2003 1,6 75 kW? Při volnoběhu se mi rosvítila kontrolka ASR(ESP). Po vypnutí motoru kontrolka zhasla. Po druhé se rozsvítila při kontrole na VIS. VIS napsal, že se jedná o trvalou chybu ŘJ motoru. Divné je mi, že nesvití pořád, ale jen někdy. Nevíte někdo co s tím?

No jestli něco najdeš, dej prosím tě vědět, protože já už prolezl elektriku křížem krážem a nikde jsem nic nenašel. Myslím, že nás tady několik je, co mají podobný problém s CAN-BUS vedením. :(

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o 10 měsíců později...

Mám ten stejný problém, občas se rozsvítí kontrolka ASR (nezávisle zda je venku vlhko,prší nebo je teplo), nejčastěji mezi 1800-2200 otáčkami. Diagnostika ukázala klasicky chybu ŘJ a vedení CAN-BUS (sporadicky). Brzdy jsou ovšem ještě dobré, na to abych je měnil.

Součástí výměny těch brzd jsou i nějaké kabely? Nechce se mi kvůli jedné kontrolky rozebírat celé auto :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...