vendy 83 Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Ahojte, mám takový problém se zadními dveřmi u O2 combi. Nevím jestli je to chyba, nebo jestli to tak má být - ale nezdá se mi to být správně. Když mám nastartováno, tak mi nejdou dveře otevřít - ani na klíči, to je logické ale ani přímo madlem vzadu na dveřích? Dá se to někde třeba nastavit, nebo může být někde něco rozbitého? Nefungoval mi mikrospínač vůbec, tak jsem ho teď vyměnil za nový a myslel jsem, že to půjde ale dělá mi to zas tohle, tak si nevím rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Je to poistka proti vykradnutiu :) ked niekde zastavis aby ti nikto neotvoril kufor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Aha, takže když budu chtít vysadit manželku u baráku s nákupem a dát si auto do garáže, tak prostě musim motor vypnout? Jinak to nejde? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 To netusim ci je na to neaky trik. Snad ked otvoris vodicove alebo hoc ktore dvere pojde otvorit aj kufor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Nemas aktivovane samozamykanie po rozjazde? Ak ano, vtedy musis odomknut manualne tlacidlom na stredovom tuneli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Ako bolo napisane, je to poistka. Staci pri zastaveni otvorit dvere (tusim ktorekolvek, no minimalne vodic alebo spolujazdec), nie je potrebne vytiahnut kluc zo zapalovania. Odistenie tlacidlom na stredovom tuneli je nutne iba vtedy, ak boli tymto tlacidlom dvere zaistene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Stomko mylis sa... Ak je aktivne samozamykanie po rozjazde tak musis odomknut tlacidlom na tuneli lebo inac zvonku neotvoris ziadne dvere okrem tych ktore sa otvoria zvnutra... To znamena ze ak vystupi len vodic, tak sa automaticky odomknu len jeho dvere... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Jak už bylo napsáno, je to pojistka proti vykradení. Stačí otevřít dveře a kufr se odjistí. Pokud sedím v autě a někdo přijde z venku, potřebuje se do kufru dostat a já nechci otevírat dveře, zmáčknu tlačítko pro odemknutí centrálu (vedle ruční brzdy) a kufr se taky odjistí. Zpět se zablokuje po uplynutí nějaké doby, nebo po rozjezdu, teď přesně nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stomko Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Tomiq07 - pisal som o deaktivacii madla na zadnych dverach, ktore sa aktivuje znova pri otvoreni napr.vodicovych dveri. A ak mas samozamykanie aktivovane (zamykanie, nie deaktivacia madla), tak musis odomknut tlacidlom na paneli. Ta deaktivacia madla zadnych dveri pri rozjazde sa robi vzdy, na rozdiel od samozamykania dveri ktore si mozes alebo nemusis aktivovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Hm, děkuji všem za rady. Mám tedy asi problém - nefunguje mi totiž čidlo na dveřích řidiče - auto tedy nepozná, že jsou otevřené :-) S odemčením na tunelu jsem to ještě nezkoušel, budu teda testovat. Pořádně se teprve seznamuju se vším nastavením, a tedy nevím co je úmysl, a co není. Taky jsem hledal to samozamykání po rozjezdu - chtěl bych ho aktivovat - ale nenašel jsem. Nemůžete mě v menu nějak navést? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 to ti někdo musí nakódovat přes diagnostiku (přes PC) :)) to samozamykání po rozjezdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Pokud máš Maxidot, tak na Octavii FL to, zda se po rozjezdu zamkne,nebo ne, jde nastavit přímo v menu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vendy 83 Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 mam maxidot ale nemam FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa Kvapil Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Mně u m. r. 2008 před Fl to jde taky v Maxidotu nastavit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 tam pak záleží na MR :) já mám MR06 a mě se taky zamkne a na maxidotu to nenastavím ale co máme tourana MR06 tak ten to na maxidotu má :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.