Martin0036 Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Zdravím, chci se zeptat jak řešit výměnu turba. Včera večer se mi odporoučelo a teď řeším jestli vzít repasované, nechat opravit to moje nebo vzít úplně nové. Dík za rady a tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boristdi Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Nove je nove,ale uz jsem namontoval par repasu a šlapou,ale taky zaleži kdo to turbo repasuje všechny firmy nejsou 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romansoliss Odesláno Listopad 18, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2015 Nove je nove,ale uz jsem namontoval par repasu a šlapou,ale taky zaleži kdo to turbo repasuje všechny firmy nejsou 100% Dobrý den, právě taky řeším kde dát turbo na servis. Vypadá to na regulaci v háji. Může prosím někdo doporučit nějakou firmu na Moravě? Raději na severu? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazi.underworld Odesláno Prosinec 28, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2015 Zdravím, čeká mne výměna turba, pouští mi olej do colleru, GARRET NEBO KKK? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasS Odesláno Leden 11, 2016 Sdílet Odesláno Leden 11, 2016 Za mne urcite Garret. U KKK je nastup turba malinko pozdejc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.