Přejít na obsah

zatékání

Doporučené příspěvky

MR značí modelový rok.

U tvého se dívám už by měl být ten plný (od 07/98)

http://www.skoda-dily.cz/data/items/10/4a6ee8fa49f55_t.jpg

do 07/98 je ten plast děrovaný

http://www.skoda-dily.cz/data/items/10/4a6ee8f8d3b33_t.jpg

Jinak by to mělo jen držet po celé délce zacvaknuté v plastové drážce, která je nalepená na skle.

Není třeba vylomený kus na některém tom plastu?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mne zatikalo k ridici a dale to pokracovalo az k sedadlu za ridicem...neskutecne mbozstvi vody...podlaha promocena na sra... vycistil jsem odtokove kanalky kde byla snad i hlina listi atd.... pak jsem i pro jistotu zatmelik tu krabicku, kde jsou draty od elektriny... auto vysouel 2 mesice a mam klid :D ale byl jsem z toho pekne na nervy, jelikoz jsen musel vytahat i zadni sedacku...abych se dostal pod koberecek..navic to bylo v zime takze se to vysouselo opravdu pomalu... takze vyzkouset jak uz tu bylo receno odtokove kanalky a uvidis... ja tan lil vodu z plastovky abych zjiatil kde to je...zakladal jsem tu taky vlakno se zatilekanim se muzes mrknout, mam tam i nejake fotky.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Taková technická :D .... Naleju po střešním oknem do kanálku vodu , ale z výtoku co je pod dveřam nic nevyteče , ale je slyšet že to teče někde pod autem ... Když sundám kaslík spolujezdce , dostanu se k té hadičce ? Myslím , že je vypadlá z té koncovky co kouká pod dveřma ven ..... Jinak po vytopení auta ten box na pyl filtr podlepím silikonem a stím i box kde jsou pruchodky do kabiny na opačné straně ...... A pak snad už v autě voda nebude :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o rok později...
  • o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...