alessvitak Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 zdravím zatéká mi do interieru zkrze pyloví filtr kam voda zkapává z té "okapničky " co je pod torpédem po tom co se naplní ta nádobka u ventylátoru voda přetéká do interieru místo kde voda zkapává je na foto. řešil už to někdo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Jaký MR? U předface byly v plastu prolisy. Po faceliftu je ten plast nad filtrem plný - zkus pohledat, třeba by Ti to pomohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alessvitak Odesláno Březen 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 nechápu MR? je to 1999 ten spodní plast který je ve styku s karoserii jsem podlepoval a furt stejné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 MR značí modelový rok. U tvého se dívám už by měl být ten plný (od 07/98) http://www.skoda-dily.cz/data/items/10/4a6ee8fa49f55_t.jpg do 07/98 je ten plast děrovaný http://www.skoda-dily.cz/data/items/10/4a6ee8f8d3b33_t.jpg Jinak by to mělo jen držet po celé délce zacvaknuté v plastové drážce, která je nalepená na skle. Není třeba vylomený kus na některém tom plastu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alessvitak Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 zalepoval jsem to po cele délce a pořád teče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Demontuj cely box na pelovy filter. Nanes silikon a dotiahni. Na 100% nebude tiect. Nechat schnut 24 hodin. Par som ich uz zalepil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
alessvitak Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 box pod pyl filtrem jsem už podlepil a teče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Tak si to zle nalepil!!! Ked ja nalepim box tak okolo boxu mozem striekat vodu z hadice a interier je suchy!!! :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hector Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 prstem si u praveho blatniku prostouchni odtokovy kanalek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Joey_H Odesláno Duben 25, 2014 Sdílet Odesláno Duben 25, 2014 Taky mám problém se zatekanim, zateka mi k ridicovi když venku prsi tak podél levého rohu az na zem. Vůbec nevím kde může byt problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Duben 26, 2014 Sdílet Odesláno Duben 26, 2014 Mne zatikalo k ridici a dale to pokracovalo az k sedadlu za ridicem...neskutecne mbozstvi vody...podlaha promocena na sra... vycistil jsem odtokove kanalky kde byla snad i hlina listi atd.... pak jsem i pro jistotu zatmelik tu krabicku, kde jsou draty od elektriny... auto vysouel 2 mesice a mam klid :D ale byl jsem z toho pekne na nervy, jelikoz jsen musel vytahat i zadni sedacku...abych se dostal pod koberecek..navic to bylo v zime takze se to vysouselo opravdu pomalu... takze vyzkouset jak uz tu bylo receno odtokove kanalky a uvidis... ja tan lil vodu z plastovky abych zjiatil kde to je...zakladal jsem tu taky vlakno se zatilekanim se muzes mrknout, mam tam i nejake fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Redys Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 je potřeba vyčistit přední podběhy nad zástěrkou, bývá tam hroznýho bláta, listí a jinýho svinčíku, většinou tak na lopatu. pak by už nemělo zatékat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Taková technická :D .... Naleju po střešním oknem do kanálku vodu , ale z výtoku co je pod dveřam nic nevyteče , ale je slyšet že to teče někde pod autem ... Když sundám kaslík spolujezdce , dostanu se k té hadičce ? Myslím , že je vypadlá z té koncovky co kouká pod dveřma ven ..... Jinak po vytopení auta ten box na pyl filtr podlepím silikonem a stím i box kde jsou pruchodky do kabiny na opačné straně ...... A pak snad už v autě voda nebude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Zkousel si ty vytokovy kanálky protáhnout drátem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest smapet Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Demontuj cely box na pelovy filter. Nanes silikon a dotiahni. Na 100% nebude tiect. Nechat schnut 24 hodin. Par som ich uz zalepil. Prosim te, jak odmontuju ten box? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin255 Odesláno Prosinec 19, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2015 Ahoj, zateká mi do auta, ale stále jsem nepřišel na to kudy. Voda se mi drží v koberci pod volantem, momentálně teď je to dost nepříjemný když se mi v autě sráží voda a já mám zamrzlé čelní sklo z obou stran. Díky za rady. Jinak mám škoda octavia 1 combi r.v. únor 2002. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest laik Odesláno Prosinec 19, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2015 tesneni dveri je ok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martin.mazec Odesláno Prosinec 21, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2015 Rozdelej plastovej podbeh u predniho kola a poradne to tam vycisti.Pak sundej torpédo a sterace a procisti odtokove kanakly 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamO Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 mne iste obdobie takto zatekalo a potom som prisiel na to, ze celne mi hore dobre netesni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest felixx Odesláno Leden 27, 2016 Sdílet Odesláno Leden 27, 2016 musis sa s tym vyhrat mozno problem bude uplne banalny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest alf63 Odesláno Březen 7, 2016 Sdílet Odesláno Březen 7, 2016 je to dost mozne. Mozno problem so sklom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pali193 Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 vôbec to nemusí byť problém so sklom. Tam môže byť milión iných vecí. To treba len poriadne poprezerať. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 16, 2016 Sdílet Odesláno Březen 16, 2016 ja som tak nasiel problem po umyti auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.