RedDevilCZ Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Prodám Xenony na octavii první řady. Jsou to originály, plně funkční. Vady: polámané držáky, jedno světlo má trochu setřený chrom na předním rámečku, který neodráží světlo, tekže nemá vliv na svítivost a u obou jsou prasklé žárovky na parkovacích světlech, bohuže jsem doma jiné neměl.Světla jsou plně funkční a kompletní. Výbojky nesvítí do růžova, tudíž to ještě za sebou nemají. Čočky jsem čislit, plexi skla jsou myslím si hodně slušné. Vše viz foto. Důvod prodeje je ten, že jsem sehnal světla v lepším stavu a nové plexi, tak jsem si je zrepasoval a dal na auto. Uvítám osobní převzetí v obci u slaného, kde je možné je vyzkoušet, jinak je mohu dovést v okolí měst: Kladno Slaný Louny Cena 3500, při rychlém jednání přidám blinkry, co jsou na foto jhsou jen špinavé a od lepidla jak na nich byli mračítka Detailní foto zde:http://public.mamejeradi.cz/xenony/ Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 upravena cena Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 kdyz nemam xenony a dal bych misto normal svetel tohle tak to asi nebude to prave ze ? Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Ty tam jen tak nedáš, musí se pedělat elektrika a naklápění Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 kamarad je tam ma nic nepredelaval napojil na kabely a sviti taky jen to naklapeni mu nefacha . nei co by me stalo komplet elktrika a zapojeni ale za ty prahcy jsoou dobry xenony Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky