bifi_ul Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 cau chlapy,potreboval bych poradit. mam OII pred FL. mel sem driv multi volant. ale vymenil sem ho za FL volant. ale bez multifunkce, protoze nechci dodelavat na na FL multi podvolantovku CH ktera stoji kolem 3000 a stejne by mi slo ovladat jen radio.a maxidot ani telefon nemam. takze k problemu..na pred FL volantu mi klakson troubil. po vymene za FL volant klaksoun netroubi. volal sem rolbarovi.a rikal ze si musim sehnat volantovej kabel z pred FL. ale stejne to netroubi. ale kdyz dam muj beg takhle k brachovi do octy ( ma predFL bez multifunkce) tak to troubi. klakson je zapojenej v dolni rade na pin 1a 2. takze u nej to vunguje ale u kamose kterej ma taky predFL ale s multifunkci tak u nej ten beg netroubi.protoze ma dolni radu zapojeny piny 1,3.4 a myslim ze i 5 tak otazka je jesli mi nekdo poradite jak to zapojit aby to troubilo? mam podvolantovku porad na multifunkci..neni mozny ze to tam musi v tech pinech bejt nak proklemovyny kvuli ty MF? snad to je srozumitelny co sem napsal a doufam ze mi nekdo poradi , protoze to je na prd netroubit kdyz na vas nekdo najizdi a nevidi vas.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Potrebuješ schému zapojenia Keď preklemuješ tie dva vodiče na klaksón tak trúbi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 kabeláž má ok do tý se nerejpat, záleží, co tam má za podvolantovku, řekl bych, že z před Fl multifunkce že to netroubí tam, kde je MF volant je jasné, klakson jde datově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bifi_ul Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Jednotku mam tady tu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 jj, jak jsem psal, stará MF jednotka, musel by si ji vyměnit za klasickou bez MF 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bifi_ul Odesláno Březen 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 Hm.tak presne tohle sem cekal.a poradil bys me prosim te jakou si mam sehnat? Mam tempomat.a nevim podle ceho vseho dalsiho se to vybira.diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bifi_ul Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 Vyreseno prosim smazat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 28, 2014 Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 radsej povedz, ako si to vyriesil, moze do buducnosti pomoct inym uzivatelom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bifi_ul Odesláno Březen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Jak pise rolbar.vymenil sem podvol jednotku za obyc bez multifunkce. Napr 1k0 953 549bn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek_Norway Odesláno Září 25, 2016 Sdílet Odesláno Září 25, 2016 Zdravim, obnovim trochu temu, kupil som dvojkovu octaviu, 2007 ma MFD budiky, multivolant (na nom su nalavo tlacidla seek, podsvit a mute a napravo sipka dohora, dodola a volume + -). Auto ma tempomat na packe. Na volante funguje vsetko okrem tlacidla mute, vcds nevyhadzuje chybu, nakodovane je to 0003042...ked zmenim kodovanie trebars na 0002002 tak na volante funguje vsetko, no vcds vyhodi chybu kodovania. Neviete cim to je? Radio je dance. Ako by mal byt volant spravne nakodovany a ako by mal fungovat? Pokial je v aute tempomat a palubny pocitac, malo by sa to dat ovladat aj volantom, ktory mam ja alebo treba iny volant? Dik skusenejsim za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.