Guest qwertas Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 zdravím pánové, během minulého roku šestkrát vykradená o1, rv 2000, vždy přez zámek, pouze jednou rozbité okno, už nedávám zpět rádio a nemám jiš žádný funkční zámek. Uvažuji zaslepit všechny zámky na autě, zůstane pouze dálka. Chci nějak vyřešit možnost auto odemknout v případě poruchy dálky, či vybití baterie. Je reálné vytáhnout kontakty od motoru centrálu a v případě nouze odemknout externím zdrojem? Již jsem z toho zoufalý, děkuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Netreba tahat ziadne kable od motorceka centralu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest qwertas Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Netreba tahat ziadne kable od motorceka centralu. ok, ale já mám origo dálku funkční, a toto mi nevyřeší, při zaslepení zámků, případnou poruchu dálky nebo baterie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 ako otvorit oc1 ked ma zaslepene zamky a nefunkcne D.O.+ VYBITU baterku mas tu napisane toho mraky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest qwertas Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 ako otvorit oc1 ked ma zaslepene zamky a nefunkcne D.O.+ VYBITU baterku mas tu napisane toho mraky. než se ptám nebo založím nové téma ve foru vždy použiji funkci hledat, no nenašel jsem jak otevřít ani ako otvoriť. můzeš mě někam postrčit, ale pokud možno ne tam ... diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 ako otvorit oc1 ked ma zaslepene zamky a nefunkcne D.O.+ VYBITU baterku mas tu napisane toho mraky. Abych pravdu řekla, když jsem řešila tento problém, že se mi vybila baterie a neměla jsem žádný funkční zámek, nic jsem tu k tomu nenašla. Link by nebyl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.