Danielo2 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 ZDRAVIM VAS .Tak po dlhšom očumovaní vašich krásiek by som Vám chcel predstavit moju Oktavku. Kupovaná bola v aprili v roku 2013 ako funglovica . Takze pomaly bude mat rok. Za ten "rok" sa nabehalo 29 000 km. Nieco k motoru, je to 1.6 litrovy turbodiesel s 5 stupnovou manuálnou prevdovkou. Na 1.6tku som presedlal z vykonovo rovnakej jednadeviatky s ktorou sa spokojne nabehalo nieco cez 220 000 km. Octavka je striebornej farby vo výbave ACTIVE, ktorá obsahuje: -Elektrické predné okná -Elektrické vonkajšie spätné zrkadla s vyhrievaním -4x airbag -Výškovo nastavitelné sedadlo vodiča a spolujazdca s bedrovými opierkami -Jumbo Box -Tempomat -Predne Hmlovky -15 palcove plechove disky -Palubny pocitac -Zadny stierac To je tak s pamäti všetko. Dorábal som : -Vonkajšie klučky a spätne zrkadla do farby auta -Kožený paket -(Volant RS,kožene madlo rucnej brzdy,kožena hlavica radiacej paky) -Columbus -Vnutorné chromove klučky -Vodicove clonitko zo zrkadlom -Uzatvaratelna schranka v palubovke -Led v interieri kde sa len da -Led v kufri -Led do denného svietenia -Chromova maska nastriekana na cierno (cierna s perletovim efektom) -17 palcove elektrony Cepeus z L&K s pneumatikami Pireli P Zero 225/45 R17 Run flat - Nove znaky -predok,zadok -Nove znaky do kolies -Origo Xenony -SPZ bez ramikov -Odkladacie schranky pod sedadlo vodica a spolujazdca -Odstránenie napisov zo zadneho veka (Tdi aj Octavia) Dorábat sa bude : -Vonkajsie spatne zrkadla s osvetlenim nástupného priestoru a el. sklapatelne -Dazdovy /svetelny senzor v origo skle -CH/LH -TPM -Svetielka miesto odraziek vo dverach -Folie predok zadok -Zadna laktova opierka -Vyhrievane predne kresla -reproduktori do zadnych dveri -Mozno el zadne okna -rozširovacie podlozky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Vítej mezi námi. :) Auto máš pěkný, snad se Ti tu bude líbit. Nějaký plány máš? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Pěkná a pěkná kola - vítej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Dakujem za privitanie chalani. Par vecí som tam uz dorobil . Kozeny paket radicka volant rucna v cetne chrom poistky. Chromove klucky vnutorne, radio stream mp3, led denne , origo xenony, led v interiery aj v kufri, nove znaky predok, zadok ,kolesa. odstránenie napisov zo zadku, corner ,pretacanie ruciciek, schránky pod sedacky spolujazdec + vodic, sklopne haky v kufri + sietovy program, odkladcia schranka v palubke uzatvaratelna. Cierna maska farba s ciernej okty(cierna s prletovym efektom) zrkadla + klucky do farby vozu. spz bez ramikov. V plane mam folie na zadne okna + predne decentne Vymenu celneho skla za tonovane z vyroby + dazdovy svetelny senzor Repro do zadnych dveri Stropny tapec z rsa vc. stlpikov,clonitka,lampiciek,madiel Zadnu laktovu opierku (budem musiet asi vymenit vsetky sedacky tym padom dam hned predne vyhrievane) A ak sa poštasti tak zadne el okna ale to je vo hviezdach Takmer by som zabudol spatne zrkadla s osvitom nastupneho + el sklopne . este kontrola tlaku v pneu je tiez pripravena + namiesto odraziek v dverách dat svetielka tiez pripravene + pridavam foto dalsej okty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Pekna oktula, dobre si hrajes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Diky kyselinka tvoja je ale krajšia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Vitaj :) máš ju teda fakt peknú a mazlíš si ju z Activky len tak ďalej a snáď sa stretneme na nekom zraze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 @Danielo2: No ani by som nepovedal :) Inak podvozok mas sportovy, ne? Mas to nejak nizsie, ci sa mi to zda? A ta cierna maska s novym znakom jej naramne pristane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Dakujem tomiq07, na nejakom zraze sa urcite stretneme Napr v PN to nemam daleko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Tak to si tam mal uz dnes dobehnut :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Kyselinka jak myslis som byvalim majitelom ciernej ak by sa dalo vyberat aj tato okta by dostala ciernu , len jaksi sa uz nedalo vyberat na trhu uz bola O3, toto bola okta s posledných kusov , tu ciernu ti mozem len potichu zavidiet . Ale co uz na tutok striebornu som si uz zvikol ,trvalo to dlho ale zvikol. inak znizene to nieje to len ta vyspadovana zamkova tak klame inac je to na rovine vysoke jak koza .ani sportovy podvozok nema . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 tešíme sa teda že ju prídeš ukázať aj osobne ;) aspoň naberieme novú inšpiráciu a zvykneš si :) napríklad ak budeš ladiť striebornú a čierne doplnky ako už aj robíš, bude to TOPka si myslím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Březen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Rád prídem , aj ked v poslednom čase neni moc volnych dni . Tu bordovu oktu co som dal foto hore , som opravoval (totalka) a este je co robit palubovka atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Ahoj a vitaj :) pekne sa s nou hras a tie kola z lauriny su 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Dakujem lumi Inak lumi , ty ides davat do tvojej L@K interier , budes menit aj disky za l@k? alebo nechavas zenith? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Nie menit neplanujem takze disky nechavam zenithy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Aha, ink tie zenithy su velmi pekne aj som jeden cas o nich uvazoval len v rozmere 18" Hlavne preto ze sa mi doma valaju nane vhodne pneu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Březen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2014 Dnes vymeneny olej , daval som Shell 5w30 Long life v litrových baleniach -Origo filter skoda Vymena trvala cca pol hodinku menil som si to sam Dalsia vymena po 15 tisicoch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Pribudol nam columbus ,teraz sa rozhodujem ci pouzit plutvu alebo mi postaci antena v palubovke.Mohli by ste mi poradit co by bolo lepsie hlavne v kvalite signalu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 kvalita signalu urcite lepsi na strese ale pod palubkou se taky da.zalezi jestli mas pokovene sklo nebo ne Taky jde o to ze kdyz to budes mit na strese vice to bude lakat zlodeje ale signal fakt lepsi zalezi na tobe coc hces pokud ti to chyta signal potrebujes aspon 3 satelity tak to nech pod palubkou pokud ti to moc nechyta a vypadava to tak to dej na strechu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Mám anténu v palubce a žádný problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 (upraveno) Ja mam tiez antenu v palubke a signal super Upraveno Duben 7, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Tiež mám v palubke a bez problémov.. Ak chceš dávať origo 18-tky daj radšej Neptuny.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 tiež v palubke a po kúpe drahšej(snáď aj kvalitnejšej) bez problémov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Dakujem za rady, poriesim tu internu antenu do palubky, plutva budi uz zdialky pozornost na pritomnost columba a nrad by som onho prisiel. Este by som sa chcel spitat ako je to s poistenim columba ? Ma to niekdo zvas kto to dorabal poistene? Ako sa poistovna chova , pita fakturu za ktoru som columba nadobudol alebo im staci foto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Najprv som mal GPS antenu vyvedenu na pravej strane palubovky v rohu, pri stlpiku. Pred nedavnom som ju schoval pod palubovku, za stredovy kastlik a signal sa absolutne nezmenil, cize si myslim, ze kupovat sharka a tahat to cez cele auto je trosku zbytocnost. Hlavne, ako pisu chalani, prilakava to dlhoprstych <_< Mam taky pocit, ze lumi si pripoistoval columba a tusim treba fakturu a SN, no nie som si isty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Rad by som ho poistil len s fakturou bude asi problem, kedze som hu kupil od chalana co si ho "vyberal zo svojho auta" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Duben 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Prave som sa snazil zatmavit zadne svetla foliu ktora mi dnes dorazila , ani za boha som nevedel tu foliu nalepit tak aby to bolo dobre . Mate s tym prosim vas niekdo skusenost popripade by mi vedel niekdo dat nejaku radu ako to nalepit? Trapil som sa stym hodinu a vysledok ziaden . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Nahrieval si to poriadne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danielo2 Odesláno Duben 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Ano normalne teplovzdusnou, ale uz ma ajtak tie folie omrzeli takze kaslem nane. Dakujem za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.