Humo112 Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Dobry kupil som oktavku 2010 po facelifte. v sobotu bolo teplejsie tak som chcel pustit vetrak silnejsie ( nemam rad klimu) a zistil som ze ak je v pozici 1 alebo 2 je vsetko ok nepiska nevrze pekne tichucko vetra le ked to dam na 3 a vyssie tak sa stupnuje desivy zvuk. na maximum sa to navyse akoby zacian triast a je to velmi pocut aj z vonku auta. Viete mi poradit co to moze byt ? je mi jasne ze to bude vetrak ale co vsetko bude treba minit pripadne dostanem sa k tomu normalne pohodlne ci bude treba rozoberat pristrojovku ? Predom vdaka za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Humo112 Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Tak a je to vyriesene. Mal som najprv obavu ze to nezvladnem. Ale bolo to easy lahnut pod kastlik skruteny jak paragraf netreba ani ziadne naradie rukou odtiahnut 2 plastove srobiky. A ku vsetkemu je pristup aj k pelovemu filtru aj k motorceku. vyberiem an asiel som tam listok na parkovanie. po zlozeni funguje vsetko ako ma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.