Pawouk01 Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 Však už je to stará piksla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 Me se ten dvojkovej kombik zezadu porad stejne libi Jen at pekne dal slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Březen 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 Tak mě se líbí i trojkovej kombík... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 5, 2018 Sdílet Odesláno Březen 5, 2018 jo ten taky neni uplne spatnej, ale kvalita zpracovani bohuzel :-( planujes vymenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Červenec 11, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2018 Teď už to můžu napsat oficiálně - poslední rozlučkové foto : Octávie prodána po necelých 7 letech a najetých skoro 100 tkm. Byl jsem s ní spokojen, jak s provozem, tak i s tím, že byla víceméně bez závad. Pouze minulý rok došlo k výměně el. svazku v PP dveřích a oprava klimatizace - nejprve výměna kondenzátoru (chladiče) a vzápětí proklepané hadice. Jinak co se týká pověstné závady CDAA - mezi výměnami oleje po 15 tkm bez doplňování. Celkově za celé období jsem myslím dokázal jezdit za slušnou spotřebu 7,1 lit. / 100km. Jinak samozřejmě zůstávám věrný značce Škoda a zde je nástupce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.