DominiKK Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Páni, mal niekto už taký problém, že aj po nastavení svetiel regloskopom svietilo jedno svetlo nižšie ? Ľavé sa nastavilo svietí dobré, ale pravé stále svietí nízko a vyššie sa už nedá. Auto bolo mierne ťuknuté, nič vážne, čelo je nové, svetlá som zohnal použité. Ešte vraveli, aby sa nastavilo čelo, ale pochybujem aby sa dalo nastaviť natoľko aby dvihlo svetlo tak, že bude svietiť tak ako ľavé. Skúsim dnes ešte pozrieť, či som náhodou pri prehadzovaní neosadil zlé výbojku alebo neviem.Ak by mal niekto nejaké rady, prosím napíšte. Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 možná nejde motorek naklápění co říká VAG? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DominiKK Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Pri naštartovaní sa nastavia hore dole, ale dnes som skúšal pohnúť s tým nivelačným čidlom hore dole a svetlomety nereagovali. Tak asi bude KO čidlo, fajne pred 2 mesiacmi som ho menil, lebo moje prasklo. Diagnostika akúrat ukázala na ľavom svetle chybu 01539... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DominiKK Odesláno Březen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Chyba vymazaná trebalo nastaviť xenóny cez diagnostiku, ale svetlo ostalo svietiť nízko. Tak ma ešte napadlo, pán od ktorého som kúpil svetlá povedal, že menil tú odrazovú plochu. Môže byť, že v pravom svetle je odrazová plocha z ľavého ? To ma len tak napadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.