Sterny Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 jj Vladik se u mě možná staví jak ti budu lepit střechu na auto chce se kouknout jak to dělá kuchař :D :D má to co by kamenem dohodil :D a já k němu asi zítra pojedu na vytepování...:D ale nejdřív si vyluxuju auto než k němu vyrazim :p 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 no tak nevim jestly jezdit ponevac ja mam auto spinavy a nejak nemam cas to dat dohromady jinak sterny doslo me ze streda jsou carodky a neco mam ale snad by to slo kdyby ne tak pokud ti to nevadi tak ctvrtek patek zalozni plan ? dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 (upraveno) jasný v pohodě klíďo čtvrtek :D uvidíš jak na tom budeš s časem... :) a jinak se neboj já to mám teď taky špinavý ale všechno se dá umýt :D Upraveno Duben 27, 2014 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 kdyz vi clovek jak na to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Děkuji za poklonu za čisté auto. Nic neudělá větší radost, než pochvala naleštěného auta. Většinou to lidi neocení :D :D protože jezdí na myčku do globusu za 50,- :D Jinak Láďo dej echo chci se podívat na lepeníčko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 28, 2014 Sdílet Odesláno Duben 28, 2014 Vláďo neboj dám ti vědět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 mam takovy dojem ze jsi to propasl , Lado dej vedet az se bude neco dik ohledne lesteni nebo tak chci taky tak zarive poladit auto a poradit co nakoupit a jak se o to starat diky , jinak sternymu velke dik za dnesek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 nemáš za co ;) hlavně že seš spokojenej :) jinkak nahoď fotky ať maj kluci co pomlouvat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 No jestli to vypadá jak tvůj broušený hliník tak nebudou palce nahoru :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 že bych od tebe tenhle koment nečekal.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Víš že jsem detailista :D a říkám věci nahlas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 jj do konce tydne to hodim na svoje vlakno az tady vladovy nezaplnujem vlakno. Jinak to nevypada spatne . jeste si to poladim u toho stresniho okna a ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 jo a proto jsi to měl špinavý co :D já to taky říkám nahlas :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Mám vydetailovano :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 jj koukal jsem na fb pěkně šikmá fotka :D jj koukal jsem na fb pěkně šikmá fotka :D jj koukal jsem na fb pěkně šikmá fotka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 (upraveno) Hmm solid fotil Luky Upraveno Duben 29, 2014 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 já jsem slepej ale žádný fotky nevidim :D Od 0:55 kdo mě zahlédne je bystrý pozorovatel :D http://tn.nova.cz/sport/hokej/khl/video-fantasticke-privitani-lva-prekvapeni-hokejiste-byli-sama-sranda.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Limo asi si k tobě udělám cestu na vytepování a rozleštění :D když vidím tu práci tak mazec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Jsi výtán :), po návštěvě Clean Freaks garáže budeš mít vydetailovanou káru a bude ti stačit jenom základní údržba a auto bude vypadat pořád perfektně. Neznám hezčí pocit než jít ke svému autu které mezi ostatníma září líp než nové auta :) 1čkové octávie mě hodně baví a mohl bych jí dělat i poslepu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Tak ale jde mi o rozleštění boku, předek i zadek komplet novej lak tak aby se nezničil... ale to vytepování mě láká nejvíce, takže si určitě k tobě cestu najdu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 To je jasný ale i po laku to chce finišovacím kotoučem a čističem laku jako je mikroabrazivní lime prime lak připravit na vosk a případné mikro škrábance a hologramy tím odstranit :) s tepováním není problém jen je nutné počítat se schnutím když je sluníčko vyschne to venku v průběhu tepování ale když musím dělat v garáži tak pak to chce doma přes noc nechat vyschnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 Tak to Já bych k tobě jel za slunečného počasí to je jasný :) lime prime lehce abrazivní používám před voskem, ale rukou neudělám to co strojně to je jasný :) však ty se vyznáš, tobě bych to svěřil do rukou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 :) je to lepší aspoň se u toho opálíme :D naposled když přijel Láďa tak svítilo sluníčko a pak prd prd a bylo nad náma tornádo což mi nikdo nevěří ale Láďa mi to může dosvědčit :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 jj já jsem svědek a Jindrovi lítaly klacky nad autem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Mvw1GAx8J78&list=UUkeOrQWg-TQMHiAKjUv3S4Q Magnum production :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Perfektní video :) mohlo byt vice záběrů na toho fanouše :D jinak se zas mám na co divat na tejden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Ja musim schrastit nejaky kacky a prijet tam k vam na poradny nalesteni a nauceni nemuzu se vynadivat jak se ti leskne oc . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Parada to video. Pekna prace a ty laky, ty nemaji chybicku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Měl jsem auto po včerejším dešti ve kterém jsem jezdil jen omyte wapkou tohle dela kvalitni vosk :) Jinak favorit který se tam v CF garáži ladí je Top Top ulozenka s 10 tis najeto origo Top stav rok 1990 to pak práce jde od ruky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BerryRS Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Tak to je paradni skvost. Jen tak dal a za par let to bude dalsi z rad pokladu na silnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.