Speedy585 Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Zdravím. Mám problém že mi prestala fungovať klimatizácia a niekedy (v podzemných garážach a pod.) sa mi začne dvíhat teplota a prehrievať auto. Mám podozrenie že mi nejdú ventilátory, pretože aj ked pustím klimatizáciu tak nechladí, ventilátory stoja vôbec sa nerozbehnú. Mám podozrenie na tú RJ vetrákov. Nemá s tým niekto skúsenosti? Ďakujem za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Duben 3, 2014 Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 aka klima? aky rocnik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speedy585 Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Manuálna klíma, ročník 12/2001 1.6 75kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aughostino Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 pozri aky mas tlakovy spinac klimy, ci je 4 pinovy alebo 3 pinovy, ak 4 pinovy, vieme preverit funkcnost rj vetrakov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 4, 2014 Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Něco obdobného najdeš např ZDE, možná něco málo i ZDE. Sice trošku ujetý v tom, že se jedná o dodatečně namontovanou klimatizaci, ale třeba to někam povede. Tohle se taky dost podobá Tvému problému. Zkus zkrátka trošku prohledat fórum, informace tu někde jsou ;) A aby se pro příště vědělo, tak napiš i odhalenou příčinu a řešení B) EDIT: zde ještě něco obdobného. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speedy585 Odesláno Duben 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2014 Zajtra na to mrknem, teraz cestujem do práce. Skúsil som už pokontrolovat veci ktoré som mohol bez náradia ako konektory, kabeláže A všetko bolo OK. K naradiu sa dostanem asi až tak za dva týždne ale ešte predtým skúsim natvrdo prepojiť konektor na chladici či sa mi zapni ventilátory. Podozrenie na Rj vetrakov maam Z toho dôvodu že sa mi táto závada objavila po vystriekani motorového priestoru Z vrchu vodou (samozrejme opatrne) A dočítal som sa že tie rj sú haklive tak sa mi tam mohla dostať voda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speedy585 Odesláno Duben 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Spinac klímy je 3 pinovy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speedy585 Odesláno Duben 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Takže závada odstránená. Ešte raz som prebiehal všetky káble, konektory, poistky. 30A poistka na batérií - vytavena, plast bol roztaveny tak že zakryval kontakty A poistka nedoliehala na kontakty, následne potom zistená vypálená poistka pre zvláštnu výbavu V poistkovom boxe, 7,5A. Po výmene sa ventilátory pekne rozbehli A spojka klimatizacie zopla A chladila. Chlapi ďakujem za pomoc ;-) možno to ešte niekomu pomôže. Len mi nejde do hlavy že pri predchadzajuCej kontrole (prepipanie multimetrom aj vybratie A prekontrolovanie poistky) som vypálený poistku nemal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.