Přejít na obsah

Pomoc 2.0 Tdi 6 kvalt vyskakuje 2 St

Guest krehla.m

Doporučené příspěvky

Guest krehla.m

Mám problém. Na 6 kvaltu mi začala vyskakovat dvojka a to celkem dost. Jde tam i hůř dát. Ostatní kvalty jsou v pohodě. Měl jsem to v servisu a tam mi vyměnili spojku. (což je trosku zvláštní) Chvíli to bylo dobré než se to trosku zahřeje. čím by to mohlo být? Zaslechl jsem,že se to dá třeba jen seštelovat.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

sestelovat to jde. Musis ale vyndat vzduchovej filtr. Jsou tam pod nim 2 lanovody, levej je pro pohyb dopredu-dozadu a pravej pro nahoru-dolu (respektive v kabine doleva-doprava). Jsou to ve svym smyslu takovy napinaky, ktery napinaj/uvolnujou lana. Tu cast s tou pruzinou chytnes jako injekcni strikacku a tu pruzinu musis pro uvolneni zmacknout k sobe, jsou tam na konci lan drazky, vypada to jako zavit, ale zavit to neni.

Holy: predpokladam, ze v garazi. V autorizaku by mu to sestelovali podle sablony.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Na manuálním 6 kvaltu mě vyskytovala šestka + houkání "sovy" při jízdě na neutrál. Mechanik to prohlíd a zjistil, že v převodovce chybí olej. Slavná doživotní náplň byla v prdeli a ani necekla. Vzal jsem to k Sixtovi do MB. Provedena rozborka, výměna zapečeného ozubeného kola 6 stupně + broušení protikusu, sborka. Houkání odstraněno.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...