Guest krehla.m Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Mám problém. Na 6 kvaltu mi začala vyskakovat dvojka a to celkem dost. Jde tam i hůř dát. Ostatní kvalty jsou v pohodě. Měl jsem to v servisu a tam mi vyměnili spojku. (což je trosku zvláštní) Chvíli to bylo dobré než se to trosku zahřeje. čím by to mohlo být? Zaslechl jsem,že se to dá třeba jen seštelovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 A v jakém servisu jsi to měl? Ve značkovém nebo v garáži? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 20, 2014 Sdílet Odesláno Duben 20, 2014 sestelovat to jde. Musis ale vyndat vzduchovej filtr. Jsou tam pod nim 2 lanovody, levej je pro pohyb dopredu-dozadu a pravej pro nahoru-dolu (respektive v kabine doleva-doprava). Jsou to ve svym smyslu takovy napinaky, ktery napinaj/uvolnujou lana. Tu cast s tou pruzinou chytnes jako injekcni strikacku a tu pruzinu musis pro uvolneni zmacknout k sobe, jsou tam na konci lan drazky, vypada to jako zavit, ale zavit to neni. Holy: predpokladam, ze v garazi. V autorizaku by mu to sestelovali podle sablony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
user66 Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Na manuálním 6 kvaltu mě vyskytovala šestka + houkání "sovy" při jízdě na neutrál. Mechanik to prohlíd a zjistil, že v převodovce chybí olej. Slavná doživotní náplň byla v prdeli a ani necekla. Vzal jsem to k Sixtovi do MB. Provedena rozborka, výměna zapečeného ozubeného kola 6 stupně + broušení protikusu, sborka. Houkání odstraněno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 lanovody se seřizují takto: zaaretuje se řadící páka aretačník trnem, v motorovém prostoru se vyústění řazení zaaretuje aretačním kolíkem, který se zatlačí a pootočí (je to takové černé Lko ), pokud nejde, musí se uvolnit lanovody postupem jak psal Laurin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.