cico86 Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 ja som za..mam uz naplanovanu cestu do HK..pocitam okolo 16 00 by sme mohli dat niekde stretko...v tom tescu ci kde sa to stretavate...;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 (upraveno) a co tak LIDL pri autobusove stanici ?:D ja moc HK nepoznam a ak to poznate tak by sme sa mohli aj tam stretnut..covy nato ??? ;) Upraveno Prosinec 5, 2014 uživatelem cico86 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 5, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2014 mě je to jedno kde B) v hradci se jakštakš vyznám popř. navigace :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 6, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 Darčeky odovzdane...mozu zacat VIANOCE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2014 tak hlavně že ste se všichni potkali já ti dík za předání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 já děkuji za předání a omlouvám se za zpoždění, bylo to zasekaný od nás 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 nic sa nedeje..vpohode..aspon som mal vylet do HK...a potom som sa nemusel vela prechadzat po FUTURE..kedze priatelka mala cas len do 18 00 :D tajte JA DAKUJEM za vase meskanie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 chlapi si musí pomáhat :D my sme vás potom ještě zahlédli ve Futuru, tam to parkování bylo taky docela masakr :asie: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Prosinec 7, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2014 taky děkuji, my jsme chtěly jít do toho lidlu, ale po tom co jsme dvakrát objely bezúspěšně parkoviště a dojezd mi ukazoval 40 km, tak jsme se rozhodli, že se stavíme cestou v Parudubicích v globusu v tom hradci to byl fakt docela mazec, i když ono pak v Parudubicích to nebylo o moc lepší, ale aspon bylo kde zaparkovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Zdravíčko lidi tak se tu přidávám, jsem z Trutnova, ale často jezdím do Hradce a nebo Pardubic. Takže když bude někdy nějaký srazík tak se rád určitě přijedu podívat :-) Škoda že jsem nechytl tenhle co jste měli před vánoci, ale vy jste neměli nic na FB ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 ahoj, vítej, ne na fb nic nebylo, byl to spíš rychlo pokec, takže se to na fb nedávalo :-) určte spíš sleduj tohle téma, občas se tu domluví i něco co na fb neuvidíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Dobře :D Budu teda spíše sledovat tady. Akorát aby to nebylo ze dne na den :D. Takže teď bude další sraz po novém roce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 MYSka štrajkovala tak preto sa to nedalo na fb :D ale tak sme len rozdali vône do auta a sli sme svojou cestou...bola zima a dazd... :-/ pocasie maximalne na nakupy vo FUTURE :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 přesně tak :D počasí tak akorát do obchoďáku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 No tak aspoň něco že ? :D Hlavně dejte teda pak vědět ať uděláme nějaký srazík, musíme to tu trochu rozjet, koukal jsem že nás v krajích je dost, a jsme skoro nejmrtvější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 (upraveno) cico, cože sem to dělala? tak jako nikdo se tu k ničemu nevyjádřil a ten zbytek se domluviil, na fb pak stejne to potvrdí každej a z toho nikdo nepřijdete sraz tu záleží vždy na nějakém zájmu a domluvě, i když je fakt že já už to asi do konce roku nedávám, takže asi tak, pokud budete chtít ostatní ješte letos, není problém, na fb vám to nechám dát a tady taky Upraveno Prosinec 11, 2014 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 11, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2014 Tak mě je to jedno,když se to nějak domluví. Klidně můžeme po novém roce :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 cico, cože sem to dělala? tak jako nikdo se tu k ničemu nevyjádřil a ten zbytek se domluviil, na fb pak stejne to potvrdí každej a z toho nikdo nepřijdete sraz tu záleží vždy na nějakém zájmu a domluvě, i když je fakt že já už to asi do konce roku nedávám, takže asi tak, pokud budete chtít ostatní ješte letos, není problém, na fb vám to nechám dát a tady taky ale neber to tak vazne... :) ja som to myslel vramci srandy..;) jasne ze sa nikto nevyjadril preto sa nik nevypisovalo ani nic neriesilo..;) prepac..kupim ti horlaku v sobotu pred kauflandom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 Robí: šak jasný cico: jen mě zajímalo co je to za slovo, ale podle překladače sem stávkovala, tak nevím :lool: , ale já byla zatím na všech srazech, tak si to můžu dovolit :P :P a horalku neciii :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 Robí: šak jasný cico: jen mě zajímalo co je to za slovo, ale podle překladače sem stávkovala, tak nevím :lool: , ale já byla zatím na všech srazech, tak si to můžu dovolit :P :P a horalku neciii :P :P ako spravna zena chces kyticu ?:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 (upraveno) ani kyticu, spíš něco na octávku...jako správná členka OC clubu... nebo se mýlím Míšo? Upraveno Prosinec 12, 2014 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 (upraveno) Kupte míše radši samolepku OC clubu at tam nemá jen půlku toho auta jestli ještě vůbec :D Upraveno Prosinec 12, 2014 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 12, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2014 Pokud jsem někde dobře četl tak jí nechce :D že se jí nehodí k autu. Jestli teda není změna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 (upraveno) viem kde parkuje...kupime jej nalepku a v noci jej ju nalepim :D Upraveno Prosinec 13, 2014 uživatelem cico86 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 jste se nějak rozjeli pánové :D :D já sem jen psala, že se mi uplně nelíbí, tak to je, je to moc velký, a z první lepky už byl kabriolet :D :D, ale už tam mám asi tejden novou no a doufám že dlouho nevydrží :jelen: cico: jak bys to mohl vědet kde bydlím , ne nechci kyticu, to co chci na to se mi asi nesložíte :D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 nvm kde bydlis ale viem kde parkujes pred firmou :D ale neboj...nic ti nehrozi... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 13, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2014 Copak by jsi chtela? A nalepku delaji i malou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 tady máte důkaz, že mě nemusí cico nikde nahánet po měste s nálepkou :D :D Robí: menší než mám ted? to je ta normální co sem měla i předtím :) já bych toho chtěla :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Menší už asi ne, ale já myslel třeba jen nápis malej nad světlo vepředu :-) Tak povídej co by jsi chtěla ? Když budou ty vánoce ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Prosinec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2014 na lak nic nelepím, níkdy ale divím se že nikdo nereaguje na lepku na druhé straně okna :D jakože budeš Ježíšek a splníš mi to :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.