Guest chipmann Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 No nevím ale nejni lepší mít centrál na origo klíček pokud možno vystřelovák ? U tebe by to neměl být problém máš už face 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 No nevím ale nejni lepší mít centrál na origo klíček pokud možno vystřelovák ? U tebe by to neměl být problém máš už face Jj, to já bych vystřelováky bral, jenže na tý vínovce jsem měl neorigo a po krátkým používání se mi rozlomily a origo budou pěkně mastný. Tuhle sadu můžu mít novou za nějakých 450,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Jj, to já bych vystřelováky bral, jenže na tý vínovce jsem měl neorigo a po krátkým používání se mi rozlomily a origo budou pěkně mastný. Tuhle sadu můžu mít novou za nějakých 450,- No vidíš toe krásná cena když budeš mít origo vystřelováky tak ty se ti nezlomí nesmí to být ta imitace od raksa !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 No vidíš toe krásná cena když budeš mít origo vystřelováky tak ty se ti nezlomí nesmí to být ta imitace od raksa !!!! Tak je to podle tebe dobrá cena? Já je asi koupím a zkusím to rozchodit, dyť je škodovka jedna velká stavebnice napříč modely, nééé? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 12, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2009 Tak je to podle tebe dobrá cena? Já je asi koupím a zkusím to rozchodit, dyť je škodovka jedna velká stavebnice napříč modely, nééé? No já jsem měl tu opravnou sadu za 1700kč tj 2klíče ,vložku zámku pod volant,vložku zámku do kastlíku pro spolujezdce a vložku zámku ke dveřím u řidiče jinak budeš potřebovat přispůsobit klíče taky jsem to tak dělal u sebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Tak po delší době dávám fotečky z výměny předních světel a chladičovky. Práce asi tak na tři hodinky. Světla jsem osadil žárovkama Osram Nightbreaker, to je najednou světla :( ... a takhle dopadlo přední světlo a chladičovka ;) ... miláček kompletně odstrojen ... a už je tam nová chladičovka, pěkná co :D ... a konečně nová světýlka a nightbreakery, jupííííííííí :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Tak já se na to snad vy...u :D ... já si tu smůlu prostě loni nevybral, včera jsem sem dal fotky s novou chladičovkou a světýlkama :) , jakou já z nich měl radost, montoval jsem je tam 26.12., jenže dneska to do mě nacpal dědula s fiestou, kterej prostě s kopce na totální ledovce jel jak utrženej z řetězu ... já už budu vraždit, následky jsem vyfotil, kaput nárazník, blatník , kapota, maska, zřejmě výztuha a bohužel asi i nová chladičovka včetně novýho světýlka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 TAK TO FAKT NASERE :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 TAK TO FAKT NASERE :D to ted jo, alespoň, že byl pojištěnej, už se to řeší,tak snad to nebude dlouho trvat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Jj, to já bych vystřelováky bral, jenže na tý vínovce jsem měl neorigo a po krátkým používání se mi rozlomily a origo budou pěkně mastný. Tuhle sadu můžu mít novou za nějakých 450,- kontaktuj uzivatela JasteR ten ma vystrelovaky se zamkama za dobrou cenu myslim kolem 1200 . mam je je to origo a nove nepouzite. jinak s tema tukancama mas fakt smulu..ja mel neco obdobneho pred vanocema... v lednu jedu do servisu na opravu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 ty jo tak to nepotěší,to bych taky vraždil.já mám zatím na takovýhle věci štěstí.tak at toho je co nejmín rozbitýho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Tak já se na to snad vy...u ... já si tu smůlu prostě loni nevybral, včera jsem sem dal fotky s novou chladičovkou a světýlkama :) , jakou já z nich měl radost, montoval jsem je tam 26.12., jenže dneska to do mě nacpal dědula s fiestou, kterej prostě s kopce na totální ledovce jel jak utrženej z řetězu :( ... já už budu vraždit, následky jsem vyfotil, kaput nárazník, blatník , kapota, maska, zřejmě výztuha a bohužel asi i nová chladičovka včetně novýho světýlka no to mas smulu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Tak jsem zpět, stříbřenka šla z domu a nahradila ji sestřička kapánek novějšího ročníku. Byla za dobrej peníz a je to osvědčenej model, takže nebylo co řešit. Dávám ještě foto motoru, je totiž krásně čisťounkej (zatím) a nezytného doplňku zadního skla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Tak jsem zpět, stříbřenka šla z domu a nahradila ji sestřička kapánek novějšího ročníku. Byla za dobrej peníz a je to osvědčenej model, takže nebylo co řešit. Dávám ještě foto motoru, je totiž krásně čisťounkej (zatím) a nezytného doplňku zadního skla :D 1.6 tour trumf ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 čéčé víš že nevím? Já se v označení moc nevyznám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 čéčé víš že nevím? Já se v označení moc nevyznám dej nejakou lepsi fotku .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 fotku čeho? Fotky auta jsou zatím ty první na první stránce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 fotku čeho? Fotky auta jsou zatím ty první na první stránce jo super mas 1.6 a ze slusnou vybavou dokonce i RS naraznik a kridlo jen ti chyby sport paket ale maxi-dot,climatronic a vyhrivani sedacek super :D je to 1.6 tour trumf tak at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Dík za hodnocení. Co obsahuje ten sportpaket? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 som rad ze je stale niekto verny O I :D ! Co povedat k tej najnovsej? No napada ma len jedno - absolutne super volba ;) :palec: ! Nech ti sluzi a neurobi OI-tkam ostudu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 som rad ze je stale niekto verny O I :D ! Co povedat k tej najnovsej? No napada ma len jedno - absolutne super volba ;) :palec: ! Nech ti sluzi a neurobi OI-tkam ostudu Jjo dík za pochvalu. Jsem věrný z jednoho důvodů : není nutné měnit to co je léty prověřené a funguje to, ne? A OI má pořád ještě hodně rozumný ceny náhradních dílů, takže volba byla jasná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Dík za hodnocení. Co obsahuje ten sportpaket? Sport paketu bylo: 3 rameny Fl volant kození+kožena řadici paka,R16 Spidery,RS sedačky v latce,černy interier+komplet+koberečky,RS naraznik,RSkridlo to ej asi vse 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 nevíte někdo jak změnit nadpis mého topicu? Mám teď černou perlu a ne stříbřenku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 nevíte někdo jak změnit nadpis mého topicu? Mám teď černou perlu a ne stříbřenku uplne v prvnim prispevku, edituj, plna editace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Sport paketu bylo: 3 rameny Fl volant kození+kožena řadici paka,R16 Spidery,RS sedačky v latce,černy interier+komplet+koberečky,RS naraznik,RSkridlo to ej asi vse aha, tak z toho mi chybí ten volant, ty spidery a černej interiér...jinak mám vše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 aha, tak z toho mi chybí ten volant, ty spidery a černej interiér...jinak mám vše. vypada to ze to nekdo dohnal mno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 vypada to ze to nekdo dohnal mno :D malinko, kola pořeším, ale asi až na jaro a černej interiér oželím. Jen ten volant asi pořídím, páč pytlík je stejnej tak to nebude taková pecka. nějak mi nejde ta editace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 malinko, kola pořeším, ale asi až na jaro a černej interiér oželím. Jen ten volant asi pořídím, páč pytlík je stejnej tak to nebude taková pecka. nějak mi nejde ta editace... kdyz najedes na 1 prispevek kde jsi daval fotky, tak nahore je Nadpis kde mas napsane v modrem poli ,,Ta moje střibřenka" jen to přepišeš ted jsem to taky zkousel, volant se da vymenit hned jen koupis venec a prehodis beg je stejny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 kdyz najedes na 1 prispevek kde jsi daval fotky, tak nahore je Nadpis kde mas napsane v modrem poli ,,Ta moje střibřenka" jen to přepišeš ted jsem to taky zkousel, volant se da vymenit hned jen koupis venec a prehodis beg je stejny tak to bude asi oříšek pro mě, páč mě to nejde, i když dám upravit, tak mi ten nadpis nejde přepsat...hmm uvidím, ještě to zkusím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Jjo dík za pochvalu. Jsem věrný z jednoho důvodů : není nutné měnit to co je léty prověřené a funguje to, ne? A OI má pořád ještě hodně rozumný ceny náhradních dílů, takže volba byla jasná... moja rec :D ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.