Přejít na obsah

Černá perla - kapitola 2. PRODÁNO

Doporučené příspěvky

No nevím ale nejni lepší mít centrál na origo klíček pokud možno vystřelovák ? U tebe by to neměl být problém máš už face

Jj, to já bych vystřelováky bral, jenže na tý vínovce jsem měl neorigo a po krátkým používání se mi rozlomily a origo budou pěkně mastný. Tuhle sadu můžu mít novou za nějakých 450,-

Odkaz ke komentáři
Jj, to já bych vystřelováky bral, jenže na tý vínovce jsem měl neorigo a po krátkým používání se mi rozlomily a origo budou pěkně mastný. Tuhle sadu můžu mít novou za nějakých 450,-

No vidíš toe krásná cena když budeš mít origo vystřelováky tak ty se ti nezlomí nesmí to být ta imitace od raksa !!!!

Odkaz ke komentáři
Tak je to podle tebe dobrá cena? Já je asi koupím a zkusím to rozchodit, dyť je škodovka jedna velká stavebnice napříč modely, nééé? :palec:

No já jsem měl tu opravnou sadu za 1700kč tj 2klíče ,vložku zámku pod volant,vložku zámku do kastlíku pro spolujezdce a vložku zámku ke dveřím u řidiče jinak budeš potřebovat přispůsobit klíče taky jsem to tak dělal u sebe :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak po delší době dávám fotečky z výměny předních světel a chladičovky. Práce asi tak na tři hodinky. Světla jsem osadil žárovkama Osram Nightbreaker, to je najednou světla :(

post-2152-1262368350_thumb.jpgpost-2152-1262369138_thumb.jpg

... a takhle dopadlo přední světlo a chladičovka ;)

post-2152-1262369891_thumb.jpgpost-2152-1262370650_thumb.jpg

... miláček kompletně odstrojen

post-2152-1262371325_thumb.jpg

... a už je tam nová chladičovka, pěkná co :D

post-2152-1262372027_thumb.jpg

... a konečně nová světýlka a nightbreakery, jupííííííííí :o

post-2152-1262372690_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak já se na to snad vy...u :D

... já si tu smůlu prostě loni nevybral, včera jsem sem dal fotky s novou chladičovkou a světýlkama :) , jakou já z nich měl radost, montoval jsem je tam 26.12., jenže dneska to do mě nacpal dědula s fiestou, kterej prostě s kopce na totální ledovce jel jak utrženej z řetězu :smich::smich::smich:

... já už budu vraždit, následky jsem vyfotil, kaput nárazník, blatník , kapota, maska, zřejmě výztuha a bohužel asi i nová chladičovka včetně novýho světýlka :smich::smich::smich:

post-2152-1262447636_thumb.jpgpost-2152-1262447797_thumb.jpgpost-2152-1262448130_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

kontaktuj uzivatela JasteR ten ma vystrelovaky se zamkama za dobrou cenu myslim kolem 1200 . mam je je to origo a nove nepouzite.

jinak s tema tukancama mas fakt smulu..ja mel neco obdobneho pred vanocema... v lednu jedu do servisu na opravu :D

Odkaz ke komentáři
Tak já se na to snad vy...u :palec:

... já si tu smůlu prostě loni nevybral, včera jsem sem dal fotky s novou chladičovkou a světýlkama :) , jakou já z nich měl radost, montoval jsem je tam 26.12., jenže dneska to do mě nacpal dědula s fiestou, kterej prostě s kopce na totální ledovce jel jak utrženej z řetězu :palec: :( :angry:

... já už budu vraždit, následky jsem vyfotil, kaput nárazník, blatník , kapota, maska, zřejmě výztuha a bohužel asi i nová chladičovka včetně novýho světýlka :angry::angry::angry:

post-2152-1262447636_thumb.jpgpost-2152-1262447797_thumb.jpgpost-2152-1262448130_thumb.jpg

no to mas smulu.... :angry:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
som rad ze je stale niekto verny O I :D ! Co povedat k tej najnovsej? No napada ma len jedno - absolutne super volba ;) :palec: :palec: ! Nech ti sluzi a neurobi OI-tkam ostudu :palec:

Jjo dík za pochvalu. Jsem věrný z jednoho důvodů : není nutné měnit to co je léty prověřené a funguje to, ne? A OI má pořád ještě hodně rozumný ceny náhradních dílů, takže volba byla jasná...

Odkaz ke komentáři
malinko, kola pořeším, ale asi až na jaro a černej interiér oželím. Jen ten volant asi pořídím, páč pytlík je stejnej tak to nebude taková pecka.

nějak mi nejde ta editace...

kdyz najedes na 1 prispevek kde jsi daval fotky, tak nahore je Nadpis kde mas napsane v modrem poli ,,Ta moje střibřenka" jen to přepišeš ted jsem to taky zkousel, volant se da vymenit hned jen koupis venec a prehodis beg je stejny

Odkaz ke komentáři
kdyz najedes na 1 prispevek kde jsi daval fotky, tak nahore je Nadpis kde mas napsane v modrem poli ,,Ta moje střibřenka" jen to přepišeš ted jsem to taky zkousel, volant se da vymenit hned jen koupis venec a prehodis beg je stejny

tak to bude asi oříšek pro mě, páč mě to nejde, i když dám upravit, tak mi ten nadpis nejde přepsat...hmm uvidím, ještě to zkusím

Odkaz ke komentáři
  • surfman changed the title to Černá perla - kapitola 2. PRODÁNO

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...