Gaudysrs Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Zdar kluci,ted mi začala u mé O2 1.9 TDi občas prokluzovat spojka ale jenom když tam mám 4 nebo 5tku a beru to od spoda tak proklouzne.Já osobně si myslím že spojka nebude v pytli to by prokluzovala pořád že tam musí být něco jiného.Tak jestli by mi stím někdo nemohl prosím poradit. Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavel Koum Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Zdar kluci,ted mi začala u mé O2 1.9 TDi občas prokluzovat spojka ale jenom když tam mám 4 nebo 5tku a beru to od spoda tak proklouzne.Já osobně si myslím že spojka nebude v pytli to by prokluzovala pořád že tam musí být něco jiného.Tak jestli by mi stím někdo nemohl prosím poradit. Díky :-) Zdarec, kolik máš najeto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 (upraveno) Může tam propouštět olej z gufera nebo nafta z pumpy. Pavel Koum>> reaguješ na první příspěvek vlákna v druhým příspěvku tak proč ho sem cituješ? Plevel Upraveno Duben 21, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaudysrs Odesláno Červen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2014 Zdarec, kolik máš najeto ? 150 000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinM Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 To se mi stalo to samé, tak třikrát do roka občas. Taky nevím co s tím, mám najeto 202000 a řekl bych že jsem se k tomu jako první majitel choval slušně. Akorát na tom mám tedy chip ze 77kw na 99kw a místo 250Nm asi cca 320Nm.. Tak předpokládám že to dosává větší kouř. Jinak všude v servisu mi říkají pokud to funguje tak s tím mám zatím jezdit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.