viewer Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Myslím že k fotkám není v podstatě co dodat tak jen omluvte bordel v autě až to dopíšu jdu to vyluxovat 1.odmáčkni rámeček směrem k panelu 2.opatrně šroubovákem vypáči tu kovovou svorku 3.sundej starou a nandej novou 4.kleštěma stáhni svorku 5.nacvakni ráměček 6.pokochej se krásnou řadičkou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fugas Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Vypadá to opravdu hezky, jenom kde a za kolik ten chrom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vácav Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Vypadá to opravdu hezky, jenom kde a za kolik ten chrom? Já jsem kupoval od tohodle Certik.78@seznam.cz , někde na netu jsem našel na něj kontakt. Řadičky jsem od něho kupoval dvě i s koženou ruční brzdou (má hodně velkej výběr). Cena cca.700,-Kč (před rokem a za ručku chtěl myslím 400,-Kč), dá se s ním domluvit, když vezmet víc kusů, samo rabat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 Mám dotaz.Máte řadičku na pevno,nebo máte nějakou vůli.,že se dá pootočit. Já jsem už měnil tři řadičky a pokaždé tam mám malou vůli.Stáhle sponkou je ok.Řadičku vytočím o 1mm do leva. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Leden 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 Já jsem řadičku koupil na fóru skodahome.cz, je to origo škoda z OI Laurin a Klement Myslím že tam žádná znatelná vůle nebyla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fugas Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Já jsem už měnil tři řadičky a pokaždé tam mám malou vůli. Určitě se ti natáčí madlo i tyčkou. Vždyť je to uloženo v kulise. Mě se to taky jen minimálně pohybuje a nikdá jsem tomu nevěnoval pozornost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DaNo_O1 Odesláno Leden 13, 2010 Sdílet Odesláno Leden 13, 2010 Hladám presne rovnakú radičku. Čiernu L&K, ale nikde ju nemôžem nájsť. Už som pozeral takmer všade, aj gúglil a nič. Kto z Vás má presne tú radičku (ak je to originál Škoda, čo predpokladám, že je), tak mi prosím hoďte sem katalógové číslo (malo by byť zvnútra manžety) tej radičky, aby som si ju mohol v Škode objednať. Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pedro Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 Hladám presne rovnakú radičku. Čiernu L&K, ale nikde ju nemôžem nájsť. Už som pozeral takmer všade, aj gúglil a nič. Kto z Vás má presne tú radičku (ak je to originál Škoda, čo predpokladám, že je), tak mi prosím hoďte sem katalógové číslo (malo by byť zvnútra manžety) tej radičky, aby som si ju mohol v Škode objednať. Ďakujem no bratku, ja som sa bol spytat na toto iste v skodovku v nitre, typek bol ochotny, pozeral to, ale len hlavica tej páky stoji 50 Eur, a kozenna manzeta dalsich cca 50 Eur.... v ciernej to nemali, ze LaK sa vyraba uz len v zltej kozi, a tie stare uz ze sa nedaju zohnat... no tak neviem potom.... ja som rozmyslal ze by som zohnal z Octavie II, a vybrusil ju tak aby to tam pasovalo, ale len v pripade ze by som ju zohnal lacno.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 doporucuju nehcat posit tady ve stalych nabidkach, vyjde vas to levneji a jeste to budete mit presne podle svyho gusta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Duben 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2010 Chápe někdo presidentův příspěvek ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 no kdyz to stoji 50EUR tak rikam ze kdyz si nechat obesit treba tu plastovou hlavici kuzi co nabizi ve stalych nabidkach woo-doo tak to vyjde na min a pak podle toho tvyho navodu namontite :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest wauzi Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 mám stejný problém se sehnáním, jen s tím, že sháním L&K řadičku v béžové kůži-absolutně nelze sehnat... nemáte někdo tip? klidně i SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 Třeba tady? http://www.obautodily.cz/s_oct_rukojet_rad...t_svetla-504112 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.