Jan Krajči Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Zdravím, sem tu nový a rád bych se mezi vás přidal. Už delší dobu vlastním Octavii II rok výroby 2006 s motorem 1.9 Tdi, 77 kw. První úpravy vozu proběhly hlavně z technické stránky a momentálně jsem přešel na exteriér. Čeká se ještě na dodání nového loga Škoda ale tím to neskončí. Přikladám pár fotek, tak doufám že se budou líbit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Ahoj a vítej mezi námi Mi osobně se ty černé nesmysly ani trošku nelíbí, obecně na mě auto působí tak nějak lacině (možná i tou kombinací úprav X 15" kol). Důležité ale je, že se líbí tobě - tak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Vítej mezi nakaženci postihnutými octamánií. :D Sdílím názor jako Stickler, ale auto si děláš tak, aby se líbilo tobě a ne nám, takže na nás kašli. :D Tak ať ti dělá jen radost. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Zacina se nam tady rouzvijet novy zvyk koukam aneb vyfotim auto spinave jak bota;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 ja bych minimalne ty nalepky ze zadniho skla a z boku dal urco pryc, to auto si to nezaslouzi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan Krajči Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 No špinavé ano po dodělaní. Kola se teprve budou kupovat. Jinak finalní verze bude celé bíle s černým středem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 V bile s matnou cernou jsem videl a bylo to pekny :) to budes lakovat nebo davat folii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jan Krajči Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 No lak mam zachovaly, takže folii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.