Přejít na obsah

Snímač Oleje

Doporučené příspěvky

Ahojte, mám neší problém, když nastartuju auto, tak mi vyskočí kontrolka "snímač oleje, do dílny". Díval jsem se a oleje by mělo být dost. Ale dívné je, že to začalo dělat až jsem zkontroloval kolik ho mám klasicky přes měrku, tak hned první nastartování a už to ukazuje. Nevíte zda to může být je třeba poodpojený kontakt nebo tak něco. Auto mám dva dny takže netuším kde ho najdu, pokud se na něj vůbec dá dostat :smich: . Nemáte někdo s tímhle zkušenost? Díky

Odkaz ke komentáři

Ahoj, sensor stavu oleje ( č. dílu 06E 907 660 ) se nachází dole na levé straně olejové vany vedle vypouštěcí zátky (na motoru 2.0 TFSI / BWA), vede k němu káblík, tak si to zkontroluj.

Posílám foto attachicon.gif05 Motor po demontáži krytu.jpg

Ahoj, díky moc za info. Co jsem si všiml až potom co jsem psal tenhle příspěvek, tak se mi ten snímač odpojil a chvilku jsem jej asi tahal po zemi (2-3 hod.) Jak jsem jej zapojil zpět, tak to pořád ukazuje. Může být jen oblbnutej počítač? Tak jak když odpojíš sedačku s bagem a znovu napojíš ale kontrolka svítí dál? Díky

Odkaz ke komentáři

Kolik má olej najeto ? Měníš po 15 tisících ?

Pokud není přejetý interval, tak motoru neublížíš, ale musíš ho mít v motoru dostatek - podle měrky.

Zkontroluj konektor / káblík, očisti a zapoj zpět, případně hoď na diagnostiku a uvidíš co to napíše.

Ještě píšeš že máš auto 2 dny ? Předchozí majitel to měl OK, nekoupil jsi to už s odpojeným snímačem ?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...