Přejít na obsah

Modrej kombajn z Prahe

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny a veselé Velikonoce všem, trvalo mi víc jak rok založit tohle téma, takže teď to zkusím pomalu dohnat.

Auto jsem koupil na konci roku 2012 původně z rakouska, byly tam známky že se někdo lehce opřel o svodidla pravým bokem, časem jsem zjistil že to bylo víc než lehce, bohužel...
Nebyla to žádná hitparáda když jsem to přitáhl, ale za ty peníze jsem nic jinýho nečekal
Je to FL 12/2000, výbava Elegance s úžasným ASR ze kterýho mi občas praská žilka
Motor rotačka 81kw
První dvě fotky po přistavení na zahradu.

Za ten rok co ji mám jsem najel asi 9.000, mezitím se dělalo dost věcí protože to bych nebyl já kdyby mi všecko neodešlo během chvíle, takže komplet klima, vstřiky, rozvody, žhavení, elektrika a další hromada věcí.
Auto kvete jak jarní louka, takže detailing se nekoná.

Co se úprav týče, moc jsem tomu nedal, setup minulýho roku(další 2 fotečky):
VW R18 8J 5x130 + BFG 225/40
Podvozek pevnej Lowtec 40/30 - pak jsem dal dozadu stavítko z KW takže to sedlo nastejno, na těch R18 jsem šel v reálu asi o 7cm níž než série.
Přední ramena komplet v Powerflexech, přední horní uložení taky Powerflex
Zadní uložení + dorazy nový, přední kotouče i desky Brembo
Trochu jsem zatmavil přední lampy, vzhledem ke špatnýmu pravýmu blatníku jsem se rozhodl pro sticker.
Dovnitř jsem hodil polosporty z GIV
Trošku jsem laboroval s výfukem abych měl lepší zvuk, odfukuje to pěkně ale půjde to zpátky do série protože mi to leze na nervy.

Postupně sem naházim fotky z úprav jak vyjde čas a dopíšu co se dělo přes zimu a co bastlim teď.

Co mám v plánu dál, neboli co se pokusím tenhle rok dodělat:
Celolak - opět modrá 9460
Hagusy + příčníky + deflektor Thule nebo Yakima
Ostřiky světel
Přední světla novoty, přední blinkry do pomeranče
Lehounce zatónovat skla
Pravý zrcátko velký - zaprvý je to hnusný a zadruhý v něm vidim prd
Předkožku na kapotu
Mlhovky z Fabie RS do nárazníku

Stavitelnej podvozek
Přednínáprava - RS brzdy nebo větší? Opískovat ramena a do komaxu, asi jinej stabík kvůli snížení, stavitelný odklony.
Zadní náprava - komplet opískovat a do komaxitu, nový ložiska+náboje, pohrát si s odklonama, Powerflexy, jinej brzdič a 280 kotouč, posunout nápravu kousek dozadu kvůli snížení.

Stropnici a sloupky do černa - sloupky potáhnu koženkou, stropnici asi poflockovat?
Sesle a výplně dveří kožak, volant + řadička + ručka taky kožak - pravděpodobně všechno v černý jen prošívaný červenou nití.
Vytlumení celýho auta - jen lepší repráky, žádný divočiny a basák přes celej kufr
Něco spáchám s motorem, jen aby to rozumně tahalo ty 18" - takže chip a nahodil bych intercoolu spíš kvůli vzhledu a případným dalším úpravám kdyby mě to chytlo.
Tempomat - žádná velká úprava ale musim ho mít.
Plus další chujovinky který asi nestojí za řeč.

Kritiku vítám ale nezapomínám :D

post-23374-0-67279000-1398073371_thumb.jpg

post-23374-0-57585700-1398073840_thumb.jpg

post-23374-0-57587200-1398073943_thumb.jpg

post-23374-0-45806000-1398074002_thumb.jpg

Upraveno uživatelem numikk
Odkaz ke komentáři

Vítám tě mezi námi, konečně zase nějaký slušný kombajnek :palec: ...máš to podobné jako u mě, auto v dezolátním stavu a udělal jsem z toho slušný povoz :rolleyes: ...ještě to chce vidět nově octu z minulého přímo ze předu, světla jsou pecky :palec: a kola ani nemluvím :rolleyes: u těch se ti ani nedivím, že je pryč nechceš dát, taky bych je nedal, jsou krásný vzorově i barvou. Těším se na další úpravy a fotky, zase někdo, kdo mě více zaujmul autem :loool::lol::palec: ...hlavně ti přeju mnoho šťastných kilometrů a žádné poruchy ani nehody

Odkaz ke komentáři

Díky moc kluci, vážim si toho, i když teď je to super dezolát
Co se masky týče, tak celej předek se překopává viz foto ...
post-23374-0-87840600-1398078543_thumb.jpg

Fotku předku série ani pak po úpravě nemám, každopádně fólie jsou už pryč, přijdou tam akorát nový obyč světla a oranžový blinkry, ta fólie sice vypadá dobře ale fakt to dost ubere na svítivosti a orgáni z toho taky nejsou nadšený.
Příští týden nasadim novej podvozek a zkusim to stočit co to půjde, hned po tom bych měl mít kola po repasi a nazuto do 205/40, ještě dořešit lak na předku a už bych mohl i vyjet mezi lidi :D
Ještě přihodím fotku zimního setupu na R17
post-23374-0-27878100-1398078660_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo taky podobně moje octa vypadala, když se komplet předek předělával na US verzi :lol: ...a to samé interiér, jediné co v tom autě zůstalo stejně je palubka a kasle jako taková :D....jinak vše kolem už mám upravené :lol:
Tak sem házej fota jak introše, tak z venku at máme co obdivovat

Odkaz ke komentáři

Netahal Míro....já ho mám také a minulý rok to bylo v pohodě....je pod ním dost místa, zde je foto a to jsem byl vpředu uplně seštelovaný co mě podvozek pustil, říznutý stabík i nosník a zkrácené horní uložení ;)

post-19884-0-38311600-1398093944_thumb.jpg

Tento rok chci ještě níž, tedy horní uložení kratší a vyndat hlepry :P...ale musím upravit ten plech abych ho už netahal

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Na zadku už kola včetně papučí, poladěná výška, odklony a v podstatě už hotovo:
post-23374-0-39301400-1399813651_thumb.jpg
post-23374-0-12674600-1399813766_thumb.jpg

Na předku už mají obě kola stejnej úhel, stabík venku, výška se musí doladit jak budu mít obuto:
post-23374-0-35920300-1399813734_thumb.jpg

Čekám na lakování kapoty, masky a nárazníku.
V týdnu nasadím nový světla, blinkry na oranžovo, mřížky nárazníku a rámeček masky do černýho lesku.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...