Přejít na obsah

Brzdové LED světlo v kufrových dveřích

Guest aviatore

Doporučené příspěvky

Guest aviatore

Zdravím, chci se zeptat zda byste mi mohli poradit s problémem se zadním brzdovým světlem v kufrových dveřích Octavia 1. Jednoduše nesvítí, ale nevím jestli to může být světlem nebo problém jinde, např v pojistce nebo snad ne někde vada v kabelu. Dá se to světlo po vyjmutí nějak zkontrolovat? díky

Odkaz ke komentáři

Svítí Ti brzdová světla v sdružených svítilnách? Pokud jo, je chyba v tom třetím brzdovém/kabelu k němu.

Po rozmontování interiéru tak, aby ses dostal ke světlu ze zadní strany, jsou tam jen dva piny - přívod. Můžeš zkusit na baterce... Pokud je to auto před FL, pak jsou tam žárovky - na těch je jedno kde je plus a mínus. Po FL jsou tam LED. Pokud nebude svítit při jedné kombinaci připojení zkus naopak (zničit se tím nemůže).

Většinou jsou KO ty ledky - záleží jestli je to kombík nebo sedan.

Odkaz ke komentáři

Budeš se divit, ale i Ty LED bývaji často KO - teď řešil kamarád brzdové z Golfa IV. Sou tam ty samé...

Já když sem viděl stav PCB na svém kombíku, udělal jsem si druhé osazené SMD LEDkama. Než sem ho znovu slepil, donesl mi známý plonkovní nové - tak mi to původní leží na stole :)

Asi je problém ten ostřikovač - mám dojem, že v tom mém byly natečené nějaké zbytky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...