Guest aviatore Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Zdravím, chci se zeptat zda byste mi mohli poradit s problémem se zadním brzdovým světlem v kufrových dveřích Octavia 1. Jednoduše nesvítí, ale nevím jestli to může být světlem nebo problém jinde, např v pojistce nebo snad ne někde vada v kabelu. Dá se to světlo po vyjmutí nějak zkontrolovat? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Duben 21, 2014 Sdílet Odesláno Duben 21, 2014 Svítí Ti brzdová světla v sdružených svítilnách? Pokud jo, je chyba v tom třetím brzdovém/kabelu k němu. Po rozmontování interiéru tak, aby ses dostal ke světlu ze zadní strany, jsou tam jen dva piny - přívod. Můžeš zkusit na baterce... Pokud je to auto před FL, pak jsou tam žárovky - na těch je jedno kde je plus a mínus. Po FL jsou tam LED. Pokud nebude svítit při jedné kombinaci připojení zkus naopak (zničit se tím nemůže). Většinou jsou KO ty ledky - záleží jestli je to kombík nebo sedan. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 ledky ani tak k.o nebejvaj jako sou vyhnilí ty vodivý cesty k nim to světlo de rozlepit a vše proměřit popřípadě to zapomocí slabších drátů propojit sám sem se stim pitval na svým autě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Duben 22, 2014 Sdílet Odesláno Duben 22, 2014 Budeš se divit, ale i Ty LED bývaji často KO - teď řešil kamarád brzdové z Golfa IV. Sou tam ty samé... Já když sem viděl stav PCB na svém kombíku, udělal jsem si druhé osazené SMD LEDkama. Než sem ho znovu slepil, donesl mi známý plonkovní nové - tak mi to původní leží na stole :) Asi je problém ten ostřikovač - mám dojem, že v tom mém byly natečené nějaké zbytky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.