Přejít na obsah

O1 combi face páté dveře nejdou zavřít

Bajlo

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, včera se mi objevil dost nepříjemný problém. Otevřel jsem kufr, abych tam hodil nákup, ale už se mi ho nepodařilo zavřít. Odjel jsem s tím domů a asi 20 minut se s tím pokoušel něco udělat, ale bez úspěchu.

Hrál jsem si s tím caplíkem kterej dovolí zámku se zacvaknout, hrál jsem si s klikou na pátých dveřích, i s pomocí klíče v zámku, ale nevím. Ještě jsem to nerozdělával, ale asi mě to čeká. Auto bylo přez noc v podstatě odemčené...... a nevím jestli psychicky vydržím další takovou noc.

Někdo nějaké tipy? Předem díky za rychlé reakce.

Odkaz ke komentáři

tak update: pravděpodobně mi padly pátý dveře směrem dolů a tím pádem zámek nepracuje tak jak má....

někdo nějakej jednoduchej návod jak je posunout nahoru? panty co drží dveře jdou posunout dopředu a dozadu, takže teoreticky když jde posunu směrem k autu, nějaký to místo si to najde... bohužel jsem zlomil torx..... rambo no... nicméně nevím jestli je to ta správná varianta...

Odkaz ke komentáři

No mikrospínač asi nebude ve formě - nebo kabeláž v průchodce. Na druhé straně se nedivím, že ten spínač trpí, když u kombi rožíná napřímo 2x 10W žárovky. Už tam mám LEDky, abych ho tak netrápil. A když třeba blbě zacvaknu dveře, nevymlátí mi to tak rychle aku ...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím, mám tady takový záhadný problém. Z ničeho nic náhodně začne blikat displej climatronicu, po chvíli se k tomu přidá kontrolka airbagu, která se rozsvítí a "pulzuje" ve stejném rytmu jako climatronic a občas k tomu na maxidotu vyskočí "snímač oleje do dílny". A teď se k tomu přidá i to, že pokud je to auto v téhle " chybě" tak nejde nastartovat, prostě jen točí a nechytne, musím třeba 2x 3x vypnout zapalování a zase zapnout aby chytlo. Tato chyba se objevuje absolutně náhodně a neobjevil jsem žádný spouštěč toho. Jinak auto jezdí absolutně bez problémů a vše funguje. Na odkazu video jak bliká climatronic.Díky za každou radu.https://drive.google.com/file/d/1LCbdYU5Kk29SsHvF5B61BJq0NzYHi9sQ/view?usp=drivesdk
    • Ahoj Jen to trochu oživím,  nechal jsem dodělávat tažné v autorizáku kde se mě technik ptal co s tím budu tahat a když jsem řekl že jen příležitostně klasickou vlečku na bordel a tak, tak mi řekl že chlazení a altík řešit nemusím, pokud bych chtěl tahat karavan tak potom už ano. nechal jsem montovat oddělávací tažné za cenu 15k s daní a bylo do na OIII combi Fl 2018
    • Dovoluji si předpokládat že ti nevylejzaj kuličky na čepu pořádně promazat a nezasunutou kouli vyzkoušet ve svěráku pomocí té páky jestli se ty kuličky aretují jak mají. upozorňoval mě na to technik že se to může stát
  • Vytvořit...