AJET0 Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 Čau všichni klubáci. Teď jsem se šéfem řešil, že prý má O1 jakési topné tělísko, popisoval mi to jako nějaký do 10 cm dlouhou tyčku, která asi má topit, když je motor studený. Já znám docela dobře Golfy II ale o tomhle jsem ještě neslyšel. Můžete mi někdo napsat, jestli to tak opravdu je? Díky Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Prosinec 13, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 je to tak O1 tdi mají předehřev či pomocný ohřev kapaliny... je to proto ,že tdi mněly problém se zahřát hlavně když mrzlo .. ono i tak to docela trvá . a samo i pro motor ... jsou to 3 takové svíčky ... podobné žhavičkám ... jinak golf 2 to fakt nemá ... zatím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AJET0 Odesláno Prosinec 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2009 je to tak O1 tdi mají předehřev či pomocný ohřev kapaliny... je to proto ,že tdi mněly problém se zahřát hlavně když mrzlo .. ono i tak to docela trvá . a samo i pro motor ... jsou to 3 takové svíčky ... podobné žhavičkám ... jinak golf 2 to fakt nemá ... zatím... OK ale já mluvím o 1.6i 74kW, údajně by to mělo být někde pod kastlíkem spolujezdce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Tak tam to opravdu není. Příhřev vzduchu z topení má snad až OII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.