Přejít na obsah

Moje nová "sněhurka"

Doporučené příspěvky

Hmm, tak béžová cappuccino, alespoň vím, jak to pojmenovat :-)

Doufám, že teď už bude vše bez problémú. Říká se přeci do třetice všeho dobrého.

Dnes jsem si dal prvních 150km a jsem nadčenej!!

Kultivovanost motoru oproti té 1.6 je šílená, ale na to jsem zvyklý z mé první octy:-)

Trochu mi nejde do hlavy ten dešťový/světelný senzor. Fakt mi na ovládání chybí pozice auto, a v nastavení chybí položka coming/leaving home... a nenatáčí se světlomety.

Doufám, že to pujde nějak dodělat, ale asi to není životně důležité...

Odkaz ke komentáři

nenataci ? jed lehce pres 10 km/h na sirsi ceste a tam poznas jestli nataci ci ne ...

svetelny senzor:

vymena vypinace: http://www.sbazar.cz/protranscar/detail/5530214-octavia-ii-2004-2013-spinac-svetelalu-chrom-dekor - ten uz je trochu lepsi (po vzhledove strance), pry se da sehnat i za min, nevim ja kupoval tenhle, dobra domluva s prodejcem

a jeden pin co ti natahne z toho vypinace do BCM (treba Rolbar) + kodovani ... cenu za dotazeni a kodovani neznam, ale bude to zadna palba

a mas funkcni svetelny senzor, L&C home :)

Upraveno uživatelem MaroCZ
Odkaz ke komentáři

Ty jo tady je každej tak zkušenej, to se mi fakt líbí !!! Takže LCH je tímto vyřešeno :-) Moc díky za tip!!!

S tím natáčením jsem myslel spíš nastavení výšky svícení na základě zatížení vozu. U první octy to dělalo myslim při každém odemknutí vozidla, ale možná to souvisí s tím LCH

Odkaz ke komentáři

Maro ještě jednou díky za radu, asi to budu řešit se známym (mechanik), kterej na to má v noťasu nějaký profi program a už dříve mi nastavoval nějaký změny (automaticke zamykani po rozjezdu, odemykani poze dveri ridice...) takže by mohl asi dokázat i tohle....

Odkaz ke komentáři

Bylo to fleetovy auto, zaznamy typu: vymena vody do odstrykovacu, sezoni ulozeni pneu2×rocne, standardni servisni prohlidky, reklamace svetlometu - rozleptani od vody do odstrikovacu, vymena predniho skla, lakovani zadnich dveri - byla trochu naborena na prdel, v 50K vymena turba v zaruce....

Odkaz ke komentáři

Auto vypínač jsme přendávali na 2 autech a pin nebyl potřeba přendávat!! ze serie deštovej senzor plus halogeny..

a proč tam bylo tolik servisních prohlídek, přišel si na to a je to PD BKD? nejsou ty xeny dodělaný?

Je to BKD, mimochodem pro zajimavost.. vcera jsem nasel BKD r.v. 10/2009 :)

auto tam bylo i kvuli vymene 25A pojistky :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...