erichh Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 Caute bol som dnes v umyvarke a ako som vysiel tak sa mi rozsvietilo ABS na pristrojovke neviete preco ci to len nejake cidlo navlhlo alebo je to nieco vaznejsie? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 No vypadá to na nějaký zanešený čidlo na kole projeď to pořádně a uvidíš motor jsi náhodou nemyl ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
erichh Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 No hej aj podvozok mz to umyvalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 14, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 No hej aj podvozok mz to umyvalo... No tak jestli ti myly aj motor tak to chce pořádně vyfoukat !!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
erichh Odesláno Prosinec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2009 ok dik kamo. A pocuj kde mam nahodou hladat cidlo od ABS...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Balrog Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Já mám taky problém s ABS.Auto my dlouho stálo před barákem i jak byli ty mrazy,včera jsem ho nastartoval a pořád my svítí ABS a i bliká Ruční brzda a 3x zapípá,to jsem jí neměl zatáhlou,měl jsem jen rychlost zařazenou,jo a ještě do toho mi když zapnu ASR tak se na displey nic nerozsvítí a asi taky nefunguje,tak nevím co s tím?díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FOX Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 Já mám taky problém s ABS.Auto my dlouho stálo před barákem i jak byli ty mrazy,včera jsem ho nastartoval a pořád my svítí ABS a i bliká Ruční brzda a 3x zapípá,to jsem jí neměl zatáhlou,měl jsem jen rychlost zařazenou,jo a ještě do toho mi když zapnu ASR tak se na displey nic nerozsvítí a asi taky nefunguje,tak nevím co s tím?díky za rady to blikání ruční brzdy je nízký stav brzdové kapaliny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 ok dik kamo. A pocuj kde mam nahodou hladat cidlo od ABS...... u káždého kola je jedno čidlo když sundáš kola tak jdi po černým kabelu a ten tě k němu zavede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 nebo pojistka na baterce zaoxidovana.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dolke Odesláno Srpen 15, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2010 Já mám taky problém s ABS.Auto my dlouho stálo před barákem i jak byli ty mrazy,včera jsem ho nastartoval a pořád my svítí ABS a i bliká Ruční brzda a 3x zapípá,to jsem jí neměl zatáhlou,měl jsem jen rychlost zařazenou,jo a ještě do toho mi když zapnu ASR tak se na displey nic nerozsvítí a asi taky nefunguje,tak nevím co s tím?díky za rady když byly ty velký mrazy -20 atd, tak em to taky delalo, ale jak se auto ohrano no problem.... jinač kapaliny tam mam dost:) řekl bych že tomu nesvědčil ten velký mráz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Mel jsem s tim ABS taky problem...kdyz jsme pripojil VAG jednotka ani nekomunikovala...nasel jsem vapadeny konektor od pojistek, ktery je na baterce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.