Pajda077 Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Ahoj dnes jsem se pustil do toho zámku a poprvé pěkná mrdačka... stejně jsem ho nakonec nevyndal ..uplně těžce šel vyndat konektor jelikož to vycvaknutí mají blbci z vnitřní strany...nakonec to šlo ale už mi tam nedrží nezacvakne asi to někdo předemnou ulomil zobáček ...jinak prosím tě jak tam drží na tom zámku to lanko co dřží fabku nešel mi zaboha vytáhnout.... Polsední důležitá otázka ....samotná část kliky ta menší část jde vyndat aniž by jsi sundal tepec? me ta fabka nešla zaboha ven a to jsem dělal podle návodu ..z boku jsem sundal tu ucpávku...vyšroubil ten šroub co jde jen povolit ale nééé vytočit ..zatáhl za kliku jako bych jí otvíral ale fabka nešla ven ani boha...děkuji za Váš čas v rámci odpovědi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Zámek jde snadno ven,lanko jen vysuneš. Ten šroub co jsi šrouboval pod krytkou je na vložku. Povolíš šroub a samotnou vložku zámku vytáhneš ven. Podle toho návodu jsem to zvládnul i já :D - http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-vymena-zamku-sundani-tapecu-octavia-i-527.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Květen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 a kde je štelovací šroub kliky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Je to ten stejný šroub pod tou záslepkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.