Guest rad99 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Zdravím, koupil jsem jedničkovou octavku a objevil jsem mikrofon a dva reproduktory ve sloupcích. Myslel jsem si, že je to HF a někde musím mít něco na připojení k telefonu. Šel jsem tedy po kabelech a s překvapením jsem zjistil, že jsou zavedeny do stejné krabičky pod volantem, jako imobilizer. Setkal jste se s tím někdo někdy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 (upraveno) Není to nějakej alarm nebo parkovací asistent? Upraveno Květen 4, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest rad99 Odesláno Květen 4, 2014 Sdílet Odesláno Květen 4, 2014 Právě že nemůžu přijít na to, co to má být. Každopádně z toho žádný zvuk nejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Ten mikrofonek/reproduktorek tam mám taky a taky nevím, co to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 To co mas na stlpikoch vyzera ako ultrazvukove snimace (teda jeden vysielac a jeden snimac). Skus sa zamknut v aute, pockaj chvilu na "aktivaciu" alarmu (vacsinou do 30sekund) a potom sa pohybuj (kyvaj rukou alebo sebou :) ) a na 99% sa ti spusti alarm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.