Sibyk Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Tak Vás všechny zdravím, jsem další spokojený vlastník Octavie. Před rokem jsem koupil, v celkem hrozném stavu co se karoserie a interieru týče, Octavii v autobazaru za 50tis. Měla najeto 190tis. r.v.99. Chtěl bych jen říct, že jsem Student, takže jakákoliv oprava/úprava u mě trvá celkem dlouho. Motor: 1.9TDi 81kw Aktuálně najeto: 230tis. Interiér: Šedý Výbava: 2x Airbag Climatronic Okna v elektrice Palubní PC 8x repro Dvojitá podlaha kufru Co jsem už udělal: - Vyčistil jsem celý interier, který smrděl po zvířeti a snad i cigaretách (kupodivu se mi to povedlo, nic nesmrdí) - v dvojité podlaze byl dvě velké díry po rozdělovací mříži (nechápu co to majitel provedl) - do děr jsem dal prozatím aspoň repro (nemusel jsem díry zvětšovat, pro představu jak byli velké) - kompletně nové repro - Střecha potažena matnou černou folii - přestříkal jsem pár plastů v interieru Opravy: - Po koupi jsem udělal rozvody - nové žhavící svíčky - Přední ložiska kol - pravidelné výměny oleje - přehraná mapa kvůli špatnému startování - nová zámek řidičových dveří Co plánuji: - Dostal jsem taková ty klasická Alu kola na Octavkách (15') tak je vyměním (lepší než plecháče) - Přemýšlím o faceliftu - Dodělat tempomat - Parkovací senzory + kamera - Zaslepit EGR - Tablet místo rádia - Časem snížení podvozku a 17' kola - spoiler - opravit lak - volant Jsem s tím autem velmi spokojen, absolvoval jsem cestu do Chorvatska a letos jedu do Itálie a zatím mě nezklamala. Nahodím fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 tak tě vítám mezi námi, přeji hodně štastných Km bez nehod a poruch,a co takhle nějaká fotka? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Vítej a ty fotky dodej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Všechno to zní moc dobře tak snad tak i budeš konat :) přeji mnoho km bez nehod a poruch.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Dej fotky ať se mužem kouknout co bude potřebovat lak jak píšeš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 (upraveno) Též tě mezi námi vítám ;), určitě by to chtělo dodat nějaké fota auta z venku, interiéru apod ;) jinak ti přeji ať octa slouží co nejdéle a bez poruch ;) Upraveno Květen 10, 2014 uživatelem Hans26 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sibyk Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Takto jsem ji koupil. Střecha potažena matnou folii. A par fotek ze zimy :) Lakování plastu a nové repro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Pěkně zachovalá Octavia! Ať dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Tato farba sa mi vzdy pacila, ma potencial 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Tak vítej tu mezi námi...octička vypadá pěkně, máš pěknou ne moc viděnou barvu. Jinak koukám "H" na značce a fotka z trutnovského náměstí, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petr.cz Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Taky tě vítám a začni pěkně tunit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Mas to skoro stejny jako ja :-D ale jinak pekny :-) At upravy jdou dobre :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 To jo potenciál tam je ta fotka na kolech a na zemi nalestene a čisté Octavie je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sibyk Odesláno Květen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 surfman: Nene. není to z Trutnova. Diky za podporu. Je to nezvyk, když Vám lidi v dnešní době něco pochválí. Jo ta barva je celkem nezvyklá, to se mi naní líbí. Ted momentálně zkouším nahradit rádio tabletem, je tam pár drobností, které se musí dořešit, aby to nebyla nějaká "fušerská" práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.