goospery Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Čágo, tak po třech letech drncání v RS jsem se rozhodl si koupit něco pohodlnějšího :-) Asi po dvouměsíčním vybírání a přebírání jsem si nakonec přivezl tuhle krásku, je to 1.8 TSI ve výbavě Laurin & Klement. Nějaké zvláštní úpravy dělat už nehodlám... vyřádil jsem se na "eReSe" :-D Jediné co mam v planu jsou folie na okna ( nesnáším, když je do auta vidět jak do výlohy), vyměnit obyč žárovky za ledky a jelikož jsem trochu náročnější posluchač hudby, tak ješte dokoupit procesor se zesilovačem a nějaký menší woofer do kufru... né že by original SOUND SYSTEM od škody byl úplně na nic, ale není to prostě ono... :-) S předchozím autem jsem soutěžil (celkem úspěšně) v dB Drag a Easca ČR v maximálním akustickém tlaku aparatury a auto dostávalo celkem na pr*el, tak teď jsem celkem navážkách jestli opět soutěžit, nebo ne... :-D Jinak tady pár fotek zatím foceno jen před barákem, po renovaci laku (předchozí majitel znal bohužel asi jen automyčku) nafotím nějaké lepší foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Vitaj :) octula peknucka tak nech sluzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Pekna a potencial na dodelavky tam mas.. napriklad nezavisly topeni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 barva pekna, at slouzi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Super auto pane!Barva a vybava pecka ;) at jsi spokojen!Nejake fotky rsky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Vítej a ať slouží! Taky by mě zajímaly fotky RSa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 tak mmnt naky sem hodim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Květen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 tak tady neco z minulosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 ja myslel, ze jsi mel octavii RS :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 tez jsem si to myslel ale pekna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 10, 2014 Sdílet Odesláno Květen 10, 2014 Vítej mezi nás Autíčko moc chválím - na rozdíl od RS je L&K můj šálek čaje, motor parádní, vypadá moc hezky Jediné, co bych asi zvolil jinak, je interiér - asi bych praktičnost (a dle všeho i kvalitu) obětoval za úžasnou světlou barvu :) Ale to už je detail. Jinak s tím ozvučením souhlasím, sice ne v těch basech, ty hudbu v žádném případě netvoří, to je dobré leda tak pro randál, ale obecně souhlas v tom, že originální ozvučení, ani SS, nestojí za moc a kdo chce opravdu kvalitní poslech, musí se trošku snažit :) Tak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Květen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 no svetlej interiel jsem mel prave v RS a nedalo se to udrzet ciste dyl jak tyden, tak proto jsem vybiral cerny :-) u SS u octavie me mrzi, ze nema moznost casovek u SS za 100 000 bych to bral jako zaklad, ale tak to vyresi procesor, ale co me zklamalo jsou vyskove roproduktory... maly rozsah a chrceni v nekterych pasazich... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Květen 11, 2014 Sdílet Odesláno Květen 11, 2014 Nadherny auto... Az nebudu mit auto delnika (po stavbe), tak bych take neco takoveho uvital.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 Dobrý výběr Už jsi nechtěl naftu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 12, 2014 Sdílet Odesláno Květen 12, 2014 takovou barvu sem vždy chtěl, jinak pěkná laurina. kolik máš km a rok? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Moc hezká, a ta barva taky super!! Já měl taky vyhlídlou Lauru v TSI, ale nakonec vyhrála nafta.... Musel jsem holt myslet ekonomicky :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 13, 2014 Sdílet Odesláno Květen 13, 2014 Boooger: po ekonomicke strance bude servis benzinu urcite na tom lepe :) ... a da se jezdit i docela za slusnou spotrebu aniz bys brzdil provoz ... napr. ma spotreba zde (ano je to 1.2 TSI, ale dostal jsem se dle palubaku o 1 litr min nez dle papiru, verim, ze nemas-li tezkou nohu zbytecne, tak vsude na TSI motorech snizis spotrebu - ikdyz u 1.8 TSI ta tezka noha urcite laka :D) https://www.youtube.com/watch?v=StV-CAzLvMU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Květen 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 vyhody nafty nevyuziju, najedu rocne kolem 10tkm a jedinej motor kterej prichazel v uvahu byla ta osmnactka, jinak je to 2010 a najeto ma 150tkm, je to trochu vic nez jsem chtel, ale co... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Určitě jsem tady nechtěl čeřit vody :-) Oba mají své výhody i nevýhody. Ročně najedu okolo 30K km a ten benzín se mi prostě nevyplatí, i když bych ho chtěl. Teď jezdím do práce za 4,5 litru a to je pro benzin sci-fi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Je to samozřejmě každého věc, ale při ročním nájezdu 30 tis. Km a více se rozdíl teprve nuluje - do toho nájezdu se 100% vyplácí benzin. Důvodem je nižší pořizovací cena a menší servisní náročnost. Při dnes už ne tak moc rozdílné spotřebě se většinou diesel nevyplatí. Například u nás ve firmě většinu vozů tvoří TSI morory - pro povahu práce máme v průměru roční nájezd také pouze kolem 30 tis. Km a diesely se zkrátka nevyplatí.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 Jasne, u noveho auta to asi chapu. Ja mel rozpočet, a požadavek na nájezd km. Tudíž pořizovací cena by byla stejná. S 1,8 tsi jsem jezdil za 7,2 a to jsem se hodne snazil. S 2.0 tdi jedu za 4,5 - 5l. Stejnou trasu. Vim, že mám vyšší náklady na servis, ale mesíčně šetřím cca 1500Kč na pohonných hmotách... Hodně dlouho jsem se rozmýšlel, ale nakonec vyhrál opět traktor :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Květen 14, 2014 Sdílet Odesláno Květen 14, 2014 taky zdravim :) minulej rok jsem ji viděl na živo na panenčáku tu fábku, MOC PĚKNEJ KOUSEK. V tu dobu jsem taky chtěl RSo, ale naskytla se dvojková za dobrý prachy :) A vínová barva taky pěkná! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
goospery Odesláno Květen 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Diky taky jsem se sni poradne vyvstekal... :-) jsem zvedavej jak dlouho mi vydrzi tahle v serii... :-) uz pokukuju po podvozku, BOV a 18" kolech... potreboval bych necim nenarocnym zacit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 Ááájéé, už to začíná... :D To je tak vždycky. Jen kola... Je to vysoký, chce to podvozek! A najednou zjistíš, že v serii už to dávno není. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 15, 2014 Sdílet Odesláno Květen 15, 2014 jdi do toho,fandim ti! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.