Přejít na obsah

Špatně startuje


Doporučené příspěvky

Zdravím, mám trochu problém se startováním - poslední dobou auto bylo lenivější při startování, ovšem nyní to docela zlobí hodně.

 

Konkrétně, když začnu startovat, startuje to jakoby pomalu, čím déle to nechám startovat, tím se mi to zdá jakoby živější a auto už naskočí, někdy to trvá ale třeba i 10 protočení, někdy musím dát klíč zpátky do 1 a zkusit to znova, podruhé to ale vždycky naskočí. Když trochu sešlápnu plyn, jde to lépe.

 

Jinak mezitím, jak startuju, tak se mi vynuluje časovač, počet KM i paměť v rádiu a jde slyšet jakoby cvakání při každém tom vynulování.

 

Nejhorší to je za studena, někdy ale, pokud vypnu motor, a ihned nastartuji, nastartuji bez jakéhokoliv problému napoprvé.

 

Chtěl bych se tedy zeptat - v čem může být problém ? Baterii jsem pro jistotu dobíjel, přeměřoval - ukazovala mi 13,77 V, což by mělo stačit.

 

Máte s tím někdo zkušenosti ? Děkuji mnohokrát :)

Odkaz ke komentáři

Je to benzíňák 1.6 74 kW.. Jinak baterkou bych řekl, že to nebude, protože mi příjde, že každé další protočení je silnější. Chci tím říct, že pokud by byla špatná baterka, tak by to přeci při každém dalším protočení bylo protočení slabší, nikoliv silnější, ne ? Nebo se pletu ? Baterka může mít těch 5 let cca.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

i mě takhle zlobilo při startování pohasínaly budíky a tak .. vyměnil jsem baterku a dělalo to pořád .. nakonec jsme udělali repas startéru a teď točí jak blázen a budíky nezhasínaj .. možná to bude starter i u tebe .. kdyz je špatnej tak jde do zkratu ma velkej odber zhasinaji budiky vynuluje se radio a pomalu toci ..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...