Přejít na obsah

koupě předních parkovacích senzorů

Doporučené příspěvky

Ahojte, prosím vás mám menší otázečku, na autě mám mít přední parkovací senzory (z výroby) ale žádné nejsou a kvůli tomu mi nefungují ani ty zadní, údajně mám nějakou 8-mi kanálovou řídící jednotku a bez předku nefunguje ani zadek, takže si je chci dodělat. Mohl by jste mi někdo poradit, které tam koupit? Nejlépe kdyby jste měli i odkaz kde to pořídit. Podřebuji 4x senzor, prý by měla být ke každému senzoru nějaká řídící jenotka či co, 4x držák a kabeláž Nejsem si právě jistej jestli je to všechno co potřebuji, nebo je potřeba ještě něco. Díky moc za rady a odkazy :-)

Odkaz ke komentáři

A v přístrojovce máš tlačítko parkovacího asistentu? Potřebuješ 4x čidlo kabel k čidlům, pak by u nádobky odstřikovače měl být konektor pokud ne tak není natažená ani kabeláž. Buď hodit na VAG a zjistit jestli tam něco je nebo máš třeba nahozený jen zadní nárazník s čidly a v autě nic není.

Odkaz ke komentáři

A v přístrojovce máš tlačítko parkovacího asistentu? Potřebuješ 4x čidlo kabel k čidlům, pak by u nádobky odstřikovače měl být konektor pokud ne tak není natažená ani kabeláž. Buď hodit na VAG a zjistit jestli tam něco je nebo máš třeba nahozený jen zadní nárazník s čidly a v autě nic není.

Jojo na přístrojovce mám tlačítko (je v řadě spolu s ESP) tuším. Nemáš prosím fotku co by mělo být a jak vypadá ten konektor? Díky

Odkaz ke komentáři

je to 6 pinový oválný konektor http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=176 je na tom kabelovém svazku navrchu. Nejlépe se podívat co tam je za jednotku jestli face lift nebo předface a co je a není dopojeno.

No nevím jestli jsem se díval úplně přesně ale nejspíš tam není. A tu sadu co mi posíláš v odkaze, to je origo předek? Aby byly v nárazníku jen ty čidélka nic víc kolem, tak jak to má být? Jinak mám předface 06 rok :-)

Odkaz ke komentáři

Můžeš dát i face čidla to je jedno, pokud tam nic není tak je třeba tahat kabeláž až dozadu k jednotce. Pokud nerozebereš tak moc nezjistíš. V levo vzadu v kufru je nad kolem jednotka do které vedou tři svazky, pokud tam jsou všechny tři tak je možná někde stočený. Nejlépe zajeť za někým z kluků co máš poblíž a nech si dodělat to co je třeba. Na fotce jsou předface čidla.

Odkaz ke komentáři

Můžeš dát i face čidla to je jedno, pokud tam nic není tak je třeba tahat kabeláž až dozadu k jednotce. Pokud nerozebereš tak moc nezjistíš. V levo vzadu v kufru je nad kolem jednotka do které vedou tři svazky, pokud tam jsou všechny tři tak je možná někde stočený. Nejlépe zajeť za někým z kluků co máš poblíž a nech si dodělat to co je třeba. Na fotce jsou předface čidla.

jojo máš pravdu, asi bude nejlepší když se stavím za Vášou v Prostějově, aspoň mi řekne co přesně všechno potřebuji. Měl jsem to sice ve Škodovce, ale ti jak viděli, že chci jen vědět co je potřeba dokoupit a rovnou to nedělám u nich, tak o to ztratili zájem. Jinak díky moc za rady :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...