Marian 1 8 tsi dsg Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Caute chlapi viete niekto ci mozem dat podlozku pod prednu spz ked mam aktivnu kapotu? Doposial to mam len akoby nalepene . Tak mi to dali v skodovke po prihlaseni ked dom dostal ec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Květen 23, 2014 Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Já myslím, že ne. Mě ji přišroubovali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 26, 2014 Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 Pokud opravdu aktivní kapotu máš, tj. jednu z prvních vyrobených Octavií, pak podložku ROZHODNĚ nedávej. Protože může dojít k chybnému sepnutí senzorů vlivem vibrací podložky a může se stát, že by se ti kapota nadzvedla cestou. Zhruba 4 měsíce po uvedení do prodeje však aktivní kapota zase z nabídky zmizela a vozy bez tohoto zařízení již vpředu mohou mít rámeček pod značkou. Osobně se mi ty rámečky nelíbí, ale je to otázka vkusu každého jedince. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nene Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 Pokud máš adaptivní tempomat nebo front asistent, tak se také montuje značka přímo na nárazník. Alespoň já jsem dostal dva originální šrouby s barevnými čepičkami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 vykašlat se na šrouby a normálně jí přilepit oboustrankou vypadá to ze všeho nejlépe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 A jak pevně to drží? Respektive já mám přední značku na šoubech, ne ani tak kvůli vzhledu i když to vypadá líp bez rámečku, to souhlasím, ale hlavně kvůli nenechavcům - zejména při parkování přes noc v Praze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) napalme vzadu bez problému oboustranku, dělají hodně firem. ideálně vzít na 120-150kg... Dopředu sem ji taky nalepil oboustrankou, ale přišrouboval + čepičky modrá/bílá/černý) od firmy Wurth(dají se sehnat i na netu). u oboustranky vpředu se mě odlepili boky. tak sem znova boky podlepil, když sem jezdil po městě tak se neodlepilo. vjel sem na okresku, lehce se svezl a už se to zase odlepilo :D takže šrouby dopředu dobry řešení. http://shop.autodilykrc.cz/cz-detail-556671-cepicka-sroubu-spz-bila.html http://shop.autodilykrc.cz/cz-detail-556655-sroub-4-8x19-pro-spz.html http://shop.autodilykrc.cz/cz-detail-556672-cepicka-sroubu-spz-modra.html Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) Nevím no, ono jde taky o přípravu podkladu... Já jsem vzal průhlednou oboustranku od Wurthu a drží mi to skoro dva roky, tuhle jsme to sundávali z jednoho auta kde jsem použl stejnou oboustranku a drželo to jako prase značku jsme celkem zohejbali... Lišty, znaky, písmena, všechno to drží "jen" oboustrankou a drží to fest :) Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Marekczek: Díky, dobrý tip, jezdím kolem Tomayerky celkem často, zkusím se tam zastavit... to bude teda "kšeft" když tam u nich nechám asi 16Kč ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 22, 2014 Sdílet Odesláno Září 22, 2014 ja moc nemam rad tu oboustranku, pri myti ji nesundas, kdyz je potreba usndat tak to znicis apod. ja mam od 3M speciální suchy zipy jen na krajich RZtky a jsem v klidu. kdykoli sundam, nandam a drandim dal. je to ten suchac s "dvojhacky" nebo jak se to jmenuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 20, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2014 3M priemyselný suchý zips sa dodával k prvým O3 u nás ako štandardná výbava na pripevnenie prednej RZ. U nás totiž platí, že do tabuľky sa nesmie žiadnym spôsobom zasahovať, žiadne navŕtanie kvôli šróbom ani nič podobné. Ten 3M priemyselný suchý zips je fakt super, používam ho aj na iné veci už nejakú dobu a naozaj aj po rokoch drží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boco818 Odesláno Říjen 27, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2014 Ja uz mam na aute normalny klasicky ramik prisrobovany - tak teraz neviem ci je to dobre, nakolko mam adaptivny tempomat a front assistant? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 28, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2014 Rámik môže byť šróbovaný, aj keď má auto predný radar. Treba len držiak umiestniť tak, aby mu nevadil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.