Přejít na obsah

Stráci se voda na dlouhé trasy (Prosím HELP)

Doporučené příspěvky

Zdravím

Mám problém minulý rok mi auto mi bralo na jedné cestě 730km celou skoro celou nadržku vody .Letos už je to bohužel už po 300km při jedné cestě bez pauzy ..

Rozvody mám nové ,Termostat taky ,Nekouří bíle ani černě,Normalně topí ,Voda v oleji není ani naopak ve vodě olej ...

Nevíte čím by to bylo ??Asi mám podezdření na prasklou hlavu nebo těsnění jenže to by se přece auto přehřívalo ,netopilo a třeba kouřilo ...

Auto má nyní najeto 301tis vím je to dost ale je tam nová spojka,turbo a motor jede vážně pěkně 200km/h není problem :-)

Děkuju za jakoukoliv radu ...Omlouvám se že jsem otevřel nové tema ale stejný problem jsem tady nenašel

Škodovkářum zdar :-)

Odkaz ke komentáři

To s tím víčkem zítra zkusím

PROCHY603- Chtěl jsem radu od zkušenýho člověka.Vydím že od tebe ji asi nedostanu ,tak Dobru noc chalan a nezasirej to tu ..

Děkuju mockrát ...

:palec::lol: A CO TAK POUZIT HLEDANI A NEZASIERAT FORUM DUPLICITNIMY TEMAMY!!!!!

:smich: :smich: :smich: :smich:

TU JE SKOPIROVANY TEXT ZO SUKROMNEJ SPRAVY OD JEDNEHO CLENA TU Z FORA..

Ahoj Prochy,

už delší dobu čtu tvé příspěvky a musím uznat,že máš přehled a hromadu ználostí o octavii 1.

V jednom vlákně prosil jeden člen o radu s únikem kapaliny já tvrdi,že je to hadice ty jsi správně diagnostikoval těsnění nebo prasklou hlavu.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...