Hanis325 Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Zdravím Mám problém minulý rok mi auto mi bralo na jedné cestě 730km celou skoro celou nadržku vody .Letos už je to bohužel už po 300km při jedné cestě bez pauzy .. Rozvody mám nové ,Termostat taky ,Nekouří bíle ani černě,Normalně topí ,Voda v oleji není ani naopak ve vodě olej ... Nevíte čím by to bylo ??Asi mám podezdření na prasklou hlavu nebo těsnění jenže to by se přece auto přehřívalo ,netopilo a třeba kouřilo ... Auto má nyní najeto 301tis vím je to dost ale je tam nová spojka,turbo a motor jede vážně pěkně 200km/h není problem :-) Děkuju za jakoukoliv radu ...Omlouvám se že jsem otevřel nové tema ale stejný problem jsem tady nenašel Škodovkářum zdar :-) Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Když po jízdě povolíš víčko expanzky, tak silně odfoukne? A je voda napěněná a jsou v ní saze? Jsou po jízdě tvrdý hadice? Jestli ano, tak těsnění pod hlavou. Odkaz ke komentáři
Hanis325 Odesláno Květen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 No to s tím víčkem jsem nezkoušel.Voda občas ma bublinky ale malé nepění ,saze ve vodě jsem možná vyděl jsou uplně malé ??No ja doufám že to není hlava Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Většinou se stává, že foukne těsnění. Můžeš zkusit povolit víčko naplnit expanzku pookraj,natoč motor a sleduj, jestli se budou dělat bublinky. Jestli ano, tak je to jasný ;-) Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 TRISTO KRAT OMIELANA TEMA!!!! Prasknuta hlava alebo tesnenie. Odkaz ke komentáři
Hanis325 Odesláno Květen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 To s tím víčkem zítra zkusím PROCHY603- Chtěl jsem radu od zkušenýho člověka.Vydím že od tebe ji asi nedostanu ,tak Dobru noc chalan a nezasirej to tu .. Děkuju mockrát ... Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 (upraveno) jj, zkus. Pak dej info jak jsi dopad. A buď v klidu, on už je takovej a jinej už asi nebude, viď PROCHY.? Upraveno Květen 27, 2014 uživatelem kocka87 Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 To s tím víčkem zítra zkusím PROCHY603- Chtěl jsem radu od zkušenýho člověka.Vydím že od tebe ji asi nedostanu ,tak Dobru noc chalan a nezasirej to tu .. Děkuju mockrát ... A CO TAK POUZIT HLEDANI A NEZASIERAT FORUM DUPLICITNIMY TEMAMY!!!!! :smich: :smich: TU JE SKOPIROVANY TEXT ZO SUKROMNEJ SPRAVY OD JEDNEHO CLENA TU Z FORA.. Ahoj Prochy, už delší dobu čtu tvé příspěvky a musím uznat,že máš přehled a hromadu ználostí o octavii 1. V jednom vlákně prosil jeden člen o radu s únikem kapaliny já tvrdi,že je to hadice ty jsi správně diagnostikoval těsnění nebo prasklou hlavu. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky