yetifan Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Pazduch: Mám dotaz,bude "Maxi-K" fungovat i v Š.-Yeti rv.2011 s maxidotem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Květen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 (upraveno) na Yetiho bohužel, zkus PolarFIS Upraveno Květen 5, 2015 uživatelem pazduch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
yetifan Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 No jo, ale PolarFis je o dost dražší a já nemám žádnou jistotu že mi bude fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Tady se poptej. http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=16611 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Jde zobrazit nastavení rychlosti tempomatu a teplota oleje u 1.9 TDI 81kW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Teplota oleje jde, rychlost nastavená na tempomatu v měřených blocích řídící jednotky myslím není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 100pro ? Jak to že to teda jde u d-dotu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Pokud jde u d-dotu tak musí jít i tady ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Tak jsem teď jel autem a nenašel jsem to. Ve skupině 6, která se týká tempomatu, je pouze okamžitá rychlost. Ty asi nevíš, kde by to mělo být viď... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Nn...nevím...ptám se proto, že jsem si chtěl objednat, ale chtěl bych tam prostě tuto funkci... Ve vlákně o d-dotu bylo že to funguje... Motorovka blok 6 pole 1...? Nebo naopak...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Ano je to jak říkáš, tohle je ale aktuální rychlost, nikoliv poslední nastavená na tempomatu. Bohužel, tohle téma jsem četl několikrát, někdo to tam dokonce psal, že to nefunguje, přečti si to celé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 OK... Ještě se chci zeptat - ovládá se to jakou páčkou? Jestli dolní, jde to přeprogramovat aby se to ovládalo horní páčkou a spodní klasický palubní počítač? Funguje tu i zobrazení jak na d-dotu dole rychlost a napětí zároveň? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červenec 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 Záleží na tom, jaké tlačítko k tomu připojíš, jestli "UP" nebo "DOWN". Podle toho se to bude ovládat. Na spodní řádek to nepíše, protože je to připojeno po 3-drátu, kde to nejde. Prostuduj si manuál na webovkách v mém podpisu a dozvíš se veškeré podrobnosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 A to musí být napojeno přes ten CAN, že? Aby to umělo... No ono jde o to, že když budu tlačítkem down přepínat Maxi-k, tak co se týče ovládání palubáku, tak horní páčkou by se místo průměrné spotřeby nejdřív zobrazovala celková doba jízdy, atd...a průměr až na konec...takže pokud by šel maxi-k ovládat horní páčkou, bylo by to dobrý... měl bys prosím někde obrázek jak vypadá to zobrazení rychlosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Takhle vypadá zobrazení rychlosti přes celý displej, druhá možnost je na vrchních dvou řádcích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Červenec 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 Případně na fb stránce Maxi-K je video. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Srpen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 Letos si opět budete moci vyzkoušet rozhraní Maxi-K u mě v autě na srazu v Žamberku. Zároveň s sebou beru PC pro případ, že by někdo z Vás, kteří již Maxi-K mají, chtěl nahrát aktualizaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hardhouse.trip Odesláno Říjen 11, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Jde to aby to ukázalo i dojezd? Že by na jednom displeji byl nahoře dojezd a dole např. aktuální spotřeba... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Říjen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2015 Dojezd umí maxidot standartně, takže to postrádá smysl. Musel by se navíc počítat z několika hodnot, přímo ho číst nelze. Lze ale zobrazit zůstatek paliva v nádrži v litrech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vaha Odesláno Říjen 12, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2015 Trocha inspirace pro vylepšení https://www.youtube.com/watch?v=Es1idZGhjrk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tessi Odesláno Říjen 23, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2015 Ahoj, měl bych taky zájem o váš Dot. Mám Škodu Superb Rv. 2003 a po dodělání maxidotu a MFD mi nefunguje vrchní řádek protože mám MFD typu D Prý by to přes vaši zázračnou krabičku mělo fungovat. Proto se chci zeptat jaká je aktuální cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Říjen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2015 Cena je 2700,- za jednotku + případná montáž. Problém propojení navi s maxidotem to nevyřeší, naopak. Zařízení emuluje navigaci, současná funkce Maxi-k a navigace na maxidotu není možná. Pokud se ale jedná o MFD VW, typ D stačí jenom dotáhnout 3 kabely a navigace by na maxidotu měla fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tessi Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Cena je 2700,- za jednotku + případná montáž. Problém propojení navi s maxidotem to nevyřeší, naopak. Zařízení emuluje navigaci, současná funkce Maxi-k a navigace na maxidotu není možná. Pokud se ale jedná o MFD VW, typ D stačí jenom dotáhnout 3 kabely a navigace by na maxidotu měla fungovat. Jedná se o typ D ale bylo mi řečeno že to rozjedu jen s pomocí TMC boxu což mi přijde zbytečné tak se snažím najít jiné řešení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Proc citujes prispevek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tessi Odesláno Říjen 29, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2015 Omlouvám se bylo to na telefonu a bylo to míněno jako reakce na nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Prosinec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2015 Maxi-k je nyní možno propojit s autorádiem, nebo navigací. Pouze pro 3-drát, tj. např. Symphony CD typ C, Navi DX typ A, atd.. Cena verze radio je 3000,-, verze bez rádia 2700,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Květen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2016 Nyní vyzkoušeno i na autech Modely 1999 a 2000. Lze použít buď budíky z Golfu 4, nebo i orig. z Octavie facelift (nejde pípák světel a signalizace dveří na maxidotu, někdy je třeba měnit čipy v klíčích). Mám vše skladem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marooo!!! Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Ahoj, nabízím diagnosticé rozhraní pro palubní displej Maxi-Dot. Jedná se o podobnou hračku, jako D-Dot. Komunikuje s autem po 3drátu (3LB) místo rádia nebo navigace. Nekomunikuje po CAN. Funkční na všech Octaviích první generace, dále funguje na Passat B5/B5.5, Bora, Golf IV, Sharan I, Galaxy WGR, Alhambra I, Superb I a některých Audi stejné generace. Nefunguje na Fabii 1 ani na novějších autech typu Octavia II a Golf V. Cena: - pro členy klubu 2500,- - ostatní 2700,- - budíky MaxiDot benzín/nafta 3000,- pro RS 5000,- Montáž je možná u mě v Pardubicích za 500,- Dále nabízím i opravy displejů při špatném zobrazování/mizení/vynechávání řádků. Používám pouze originální displeje VDO! všechny aktuální informace a uživatelský manuál naleznete na webu http://www.maxi-k.cz video zde: https://www.youtube.com/watch?v=rsno3uGy2M8 novější verze zde: https://www.youtube.com/watch?v=3vw7Ooreuno kontakt: Maxi-K@seznam.cz edit 15.5.2015 zdravíčko, je maxidot i pro o1 rv. 1998 1.8T 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majkl_ Odesláno Srpen 29, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2016 Ahoj, bylo by možné místo displeje s oranžovou barvou svícení udělat s bílou ? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Listopad 1, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2016 Zdravim, tak uz nekdo delal s Maxi-K STK ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.