Zelik Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Ahojte, tak taky něco přidám k "problémům" s motorem. Nedávno si moje půjčila auto a poté, co jsem si ho převzal, tak se při akceleraci (po sepnutí turba) ozýval z motoru takový ševelející zvuk jakoby z naprasklé hadice. S Vevčou jsme na to mrkli a opravdu, jednalo se o poškozenou (protrhlou) tlakovou hadici u tlumítka. (viz foto). Dle mého laického pohledu došlo pravděpodobně k poškození díky kombinaci ostré hrany na trubici pro vzduch a vibrací. O II je r.v. 2011 a má najeto 100 tis. km. Jedná se o díl 1K0145828S Berte to spíš jen jako tip na závadu, kdyby vás někdy něco podobného potkalo. PS.: Mojí už jsem říkal, ať to auto trochu šetří :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červen 4, 2014 Sdílet Odesláno Červen 4, 2014 (upraveno) Mě teď zase praskla hadice zpětného vedení. To je ta zezadu motoru pod vedením sání kam se můžeš podívat jen zrcátkem :D taky jemný syčení, kouřivost a tupé auto na 100 km/h najeto 140 tisíc. Sice jsem teď zjistil že u mě se jedná o PD dvoulitr, ale snad to nebude vadit, že je to tu. Hadice jako hadice :) Upraveno Červen 4, 2014 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.