Přejít na obsah

Zlatuška :)

Doporučené příspěvky

Hola! :)

Rád bych představil dalšího exempláře v barvě Capuccino.

Jednoho dne uzrál čas na výměnu starého vozítka za řekněme... mladší zánovní vůz a rozšířit řady majitelů Škody Octavia.

Po zatržení 3 položek ve vyhledávači - automat - serviska - klimatizace, vypadl bohatý seznam vozů na výběr

.

.

.

.

jediný vůz a to tento :lol:

2005 2.0 FSI, výbava Elegance + něco navíc

zakoupeno s 71.000 km

Tiptronic

snil jsem o světlém interiéru a to se mi shodou náhod splnilo

má to spoustu elektronických serepatiček, co jsem ani nechtěl, ale nezlobím se :D rozepisovat to nebudu, když sem zkoušel ten prográmek na rozklíčování výbavy, tak sem skončil na druhém řádku kódů a raději sem to vzdal ;)

Jak vidno z exteriéru je to exot, žádný podobný sem zatím neviděl.

Plány do budoucna jsou zatím následující.

Renovace okousaných disků

Demontáž držáku mobilu

Odhlučnění interiéru - což je asi největší problém, který mě trápí. Ve srovnání s mým starým vozem, který byl o 20 let starší je Octavia z hlediska vnitřního hluku katastrofa

Takže tak B)

post-37759-0-35006800-1401829734_thumb.jpg

post-37759-0-18356600-1401829745_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj a vítej :pivo:

Máš ji hezkou, doladil bych ten sport paket trošku (boční lišty v laku, či aspoň 16" kola) a bude to super :)

Pak se pochlub i fotkou interiéru, dle fotky máš ale dešťový senzor, čímž budeš mít pravděpodobně i aut. světla a Maxi-DOT, což spolu s výbavou Elegance znamená docela bohatou výbavu :)

Tak ať slouží!

Odkaz ke komentáři

Díky, díky, někdy to cvaknu i uvnitř. Teď je tam ten hnusnej držák telefonu, to musí pryč. :)
Větší kola snad dám později, na tyhle bych přezul zimáky, originální kola ke sport paketu to už nemá, tyhle sem dokoupil extra. O těch lištách už přemýšlím. Ano, výbava je opravdu bohatá, nestěžuji si ;).
Těší mě, že nemusím nic zásadního dodělávat, i když je to svým spůsobem zábava.
Možná se ještě vrhnu na výměnu Audience a do technologické inovace handsfree, abych plně zprovoznil ovládání mobilu přes volant.
Ale to už jsou jenom takové třešničky na dortu, bez kterých se klidně obejdu. :)

Odkaz ke komentáři

Kazdej tu resi nejakej detail a asi by mel vedet co ma za motor az tu bude cist nejaky temata kde je napsano ze tenhle a tenhle motor ma takovejhle problem a sem a sem je lepsi takovej olej. Ucasti na foru se predpoklada ze te to auto zajima a ne ze to je kus zeleza na denni pouzivani. Proc mu tedy nerict ze to co napsal zda se podivne?

Odkaz ke komentáři

V techničáku má napsáno světlá béžová metalíza :D

Mile mě překvapil ten Sport paket. O něm jsem vůbec nevěděl, že existuje. Už když jsem to před koupí prohlížel, tak se mi děsně líbila, že má úplně jiné nárazníky než standard. Dokonce o tom nebyla v inzerátu ani zmínka. :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...